Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne mindig én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne mindig én fizessek?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista vagyok a barátom 19 éves ő most érettségizik, külön élünk a szülőkkel. Nem azt mondom, hogy szegények vagyunk de ők anyagilag jobban állnak. Sose sajnáltam tőle semmit, de már kezd fura lenni. 2 éve vagyunk együtt a kapcsolat elején meghívott sokszor sokmindenre,persze én visszahívtam mert na hiába ő a fiú akkor is így voltam nyugodt. De mostanában feldobja hogy menjünk boltba, vesz pár dolgot amik számomra drágák, veszek én is dolgokat majd a kassza előtt közli hogy nincs nála pénz fizessem már ki az övét majd visszaadja(persze sose láttam azt a pénzt) És ezt többször is eljátssza. Elmentünk vacsorázni ott is én fizettem, kitalálja menjünk állatkertbe, vidámparkba stb. ahol mindent én fizetek mert azt mondja nincs nála annyi pénz. Persze ezek külön külön nem nagy összegek, de összeadva nagyon sok pénz számomra. Főleg úgy, hogy sokkal jobban keres mint én,kocsit most fog venni motort pedig tegnap vett. A munkahelyem egy dohánybolt mellett van a múltkor odaadtam neki a pénztárcámat ugorjon át hozzon nekem egy doboz cigarettát erre ő vett magának 3 doboz cigit a pénzemből. A barátnőm hívta fel rá a figyelmemet hogy szerinte direkt csinálja ezeket hogy így spóroljon azokra a dolgokra amik személy szerint neki kellenek. Hogy mondjam meg neki hogy nincs erre keretem? Kicsit szégyellem is magamat emiatt, mert én nem sajnálok tőle semmit de a családomtól nem vehetek el ennyi pénzt. Ti hogy mondanátok meg neki, hogy ez nem lesz így jó?

2020. máj. 28. 15:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem fog megtörténni... Nem akarlak elkeseríteni, de ne várj a csodára mellette, ne pazarold a szép fiatal éveid. Ez nem normális dolog, igaza van a barátnődnek. Hát hogy gondolja már a barátod??

Gondolkozz el ezen, aztán lépj.

2020. máj. 28. 18:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Elárulhatnád, mit tud, gyakorlatilag te vagy a szektája, hogy csinálja?
2020. máj. 28. 21:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Szabadulj meg ettől a sráctól, mert sose lesz semmid. nagyon gáz, h mindent te fizetsz nő létedre, s neki ez a legtermészetesebb.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan döntöttél. Az előző hozzászólókkal egyet értek.

2020. jún. 19. 11:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Adtam neki még egy esélyt, elmondtam azt amit itt nektek, próbáltam rávezetni arra, hogy mi is az én problémám és mit tehetne hogy ez változzon. Azt mondta megértette és sajnálja blablabla..1 hónapig működött is a dolog aztán megint elkezdte ezt és elváltak az útjaink. Sajnálom nagyon, de muszáj volt meghoznom a lépést, egyszerűen nem tudok előrehaladni miatta. Úgy érzem sokat tűrtem és sok esélyt is adtam neki, de ő nem élt ezzel. Köszönöm a segítségeteket!☺️
2021. jan. 25. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!