Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne mindig én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne mindig én fizessek?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista vagyok a barátom 19 éves ő most érettségizik, külön élünk a szülőkkel. Nem azt mondom, hogy szegények vagyunk de ők anyagilag jobban állnak. Sose sajnáltam tőle semmit, de már kezd fura lenni. 2 éve vagyunk együtt a kapcsolat elején meghívott sokszor sokmindenre,persze én visszahívtam mert na hiába ő a fiú akkor is így voltam nyugodt. De mostanában feldobja hogy menjünk boltba, vesz pár dolgot amik számomra drágák, veszek én is dolgokat majd a kassza előtt közli hogy nincs nála pénz fizessem már ki az övét majd visszaadja(persze sose láttam azt a pénzt) És ezt többször is eljátssza. Elmentünk vacsorázni ott is én fizettem, kitalálja menjünk állatkertbe, vidámparkba stb. ahol mindent én fizetek mert azt mondja nincs nála annyi pénz. Persze ezek külön külön nem nagy összegek, de összeadva nagyon sok pénz számomra. Főleg úgy, hogy sokkal jobban keres mint én,kocsit most fog venni motort pedig tegnap vett. A munkahelyem egy dohánybolt mellett van a múltkor odaadtam neki a pénztárcámat ugorjon át hozzon nekem egy doboz cigarettát erre ő vett magának 3 doboz cigit a pénzemből. A barátnőm hívta fel rá a figyelmemet hogy szerinte direkt csinálja ezeket hogy így spóroljon azokra a dolgokra amik személy szerint neki kellenek. Hogy mondjam meg neki hogy nincs erre keretem? Kicsit szégyellem is magamat emiatt, mert én nem sajnálok tőle semmit de a családomtól nem vehetek el ennyi pénzt. Ti hogy mondanátok meg neki, hogy ez nem lesz így jó?

2020. máj. 28. 15:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Azta, de gáz.😅 nem írtad le milyen maga a kapcsolatotok, de így olyan mintha arra tartana téged, hogy amíg ő motorra meg kocsira spórol, addig te megveszel neki mindent. Igazi csíragyerek, sajnálom. Egy kisfiú. A következő programozásnál ha a kasszanál benyögi, hogy nincs nála annyi pénz, mondd, hogy akkor majd legközelebb. Hogy lehet így viselkedni a másikkal te jó ég. Pedig biztos vagyok benne, hogy te is tudnád mire gyűjteni azt a pénzt. Ne adj neki többet, majd kérjen a szüleitől.
2020. máj. 28. 15:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kasszánál benyögi hogy nincs nála pénz, tuti felraknám azonnal a termékelválasztó izét, a magamét kifizetném, ő meg égjen csak egy sort hogy mindent ott kell hagynia a boltban.

Ebből talán megtanulja hogy nem vásárolunk más kontójára.

2020. máj. 28. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"A barátnőm hívta fel rá a figyelmemet hogy szerinte direkt csinálja ezeket hogy így spóroljon azokra a dolgokra amik személy szerint neki kellenek. "

Teljesen igaza van a barátnődnek. Valahol erre mehet ki a dolog. De hogy nem tűnt fel neked eddig, hogy, rájátszik? Ès de, ezek külön-külön is nagy összegek tudnak lenni. Vicc, hogy mèg te èrzed magad kellemetlenül, mikor az ő viselkedèse gáz.

Nagyon gyorsan állj a sarkadra, ès ne hagyd magad kihasználni!

A legjobb az lenne, ha dobnád ezt a majmot, de ha nem is, akkor kezd azzal, hogy visszakèred a tartozását. Ha vásárolni akar menni, akkor már előre szögezd le, hogy neked nincs pènzed, te be se mèsz, kinn megvárod. Kölcsön se tudsz adni, már így is sokkal jön neked. Aki még vásárolni akar, annál legyen pènz. Pont.

Ha mègis úgy adódna, hogy a kasszánál "derül ki", hogy nincs pènze, szívfájdalom nèlkül csak a saját cumód fizeds ki, a többit hagyd ott. Sajnos máskèpp nem fog menni, amíg látja, hogy ki tud használni, ki is fog.

Ès ami mèg nagyon fontos, hogyha a magad igazában. Ha esetleg megpróbálná hamis bűntudatot kelteni benned, azt ne vedd fel.

2020. máj. 28. 16:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Igazából az a vicc, hogy ezen a dolgon kívül mindenben normális,gondolok itt arra hogy sose bantott meg semmivel, Leszámítva ezt a par honapja tarto dolgot. Ugy voltam vele probalom terelni a normalis utra, mert en tenyleg sokat vártam ettől a kapcsolattól, de ugy veszem eszre ez nagyon berögzült nála.
2020. máj. 28. 16:29
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utólag visszagondolva tényleg hagytam magam kihasználni.😅 Mától ez nem fog megtörténni😌
2020. máj. 28. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"ezen a dolgon kívül mindenben normális,gondolok itt arra hogy sose bantott meg semmivel" - nem bántott meg, nahát! Az nem bántó, hogy lehúz anyagilag? Az nem bántó, hogy te vagy a pénztárcája? Hogy a megkérdezésed nélkül kivesz pénzt a tárcádból és magára költi? Az nem bántó, hogy veled fizetteti a közös programokat?

Ja, hogy ezen kívül normális, akkor semmi baj, hagyd magad kihasználni szépen és örülj neki, hogy ilyen rendes kigyereket sikerült kifognod. :D

2020. máj. 28. 16:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nekünk, hogy ezzel a fiúval sosem fogsz dűlőre jutni az életben. Parazita beállítottságú és ez már változni biztosan nem fog. Szakíts.
2020. máj. 28. 16:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ugy voltam vele probalom terelni a normalis utra, "

De miben próbáltad terelni? Remènykedtèl a kasszánál, hogy vègre ő fizet? Vagy mi?

Szóltál neki, hogy ez így nem okè, ès nem is fer, hogy mindent te fizetsz? Kèrted már vissza valaha is a tartozásait?

2020. máj. 28. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
"Elmentünk vacsorázni.... állatkertbe, vidámparkba stb" Ne menj vele ilyen helyekre amikor hiv. Ha megkérdezi, hogy miért? Akkor mondd meg, erre neked nincs kereted most. Felajánlja, hogy ö fog fizetni! Ááááá, engem ugyan nem versz át századszor is! (Ha észhez tér akkor minden rendben, ha nem akkor lapát!)
2020. máj. 28. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy parazita. Rugd ki azonnal.

N/38

2020. máj. 28. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!