Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető-e egy laza párkapcsolatban, hogy a közös programokat szinte csak az egyik fél fizesse, mondván a másik a pénzét egyéb kiadásokra (gyerek, lakbér, stb. ) költi, miközben mindketten ugyanannyit keresnek (felsőfokú végzettségű diplomások)?
Én még tanulok, a szüleimtől nem sok pénzt kapok, azt nagyon be kell osztanom, így ha a barátommal elmegyünk valamerre, akkor mindig igyekszik Ő fizetni, és általában Ő is szokott. Nyilván ennek 2 oldala van, hiszen én próbálom visszahúzni, hogy inkább ne menjünk, vagy inkább olcsóbban oldjuk meg, Ő viszont azzal szokott nyugtatni, hogy ha majd végzek, és én keresek jobban, akkor lesz ez fordítva is.
Tehát az, hogy a fia egyetemre jár, az egy átmeneti állapot, nyilván ha felvették, és megdolgozott érte, hogy felvegyék, akkor az anyja támogatni szeretné benne, ahogy csak tudja. Nem írtad, hogy milyen szakra jár, de nem minden szak mellett tudod megoldani, hogy dolgozz is mellette.
Egy anyának mindig a gyereke lesz az első, nem gondolom, hogy ettől Te kevesebb lennél, vagy esetleg ne szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!