Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnátok egy nagyon hullámzó kapcsolatban a gyerek miatt?
28 éves nő vagyok, párommal 9 és fél éve vagyunk együtt, van egy másfél éves gyerekünk.
A kapcsolatunk soha nem volt felhőtlen, de az utóbbi időben többet veszekszünk mint amennyit nem. Már nagyon elegem van belőle, viszont az biztos hogy nem tudnánk békésen elválni, ő minden hétvégén elhozná a gyereket amit én nem szeretnék és a vagyonelosztásban sem értünk egyet. Tudom hogy ilyen kapcsolatba nem kellett volna gyereket szülni, de mielőtt terhes lettem nagyon jó volt a kapcsolatunk egy ideig, azt hittem ez így is marad. A gyerek nagyon szereti az apját, nem tudom mit tegyek.
Amit vetettél, azt aratod, most már nincs kihátrálás.
Szépen felnevelitek a gyereket.
Szerinted az uradnak belőled nincs elege? Egy kapcsolatba nem a másik emberre mutogat egy felnmőtt ember, hanem előszőr önmagába néz, és a hibáit javítja. Majd utána vár el bármit a másik embertől.
#1-es: "uradnak"
Ez nem a 19. század, hé!
Nem jó a gyereknek, ha az állandóan veszeksző szüleit látja. Én kikértem egy szakember véleményét, aki azt mondta, hogy a gyereket ez hosszabb távon jobban tönkre teszi, mintha a szülők elválnának. Nehéz dolog ez, én is átmentem rajta. Mi még próbáljuk megmenteni a kapcsolatot, dolgozunk rajta, de aggódom, hogy mi lesz később.. Abba mondjuk én se mennék bele, hogy egy hétvégére elvigye a gyereket, majd ha nagyobb lesz.
A párod tudja, hogy nem jó így ez a kapcsolat? Beszéltetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!