Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a cikkről? Illetve így látatlanban az írójáról?

Figyelt kérdés
[link]

2018. júl. 23. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hányinger. Dagályos stílusú gejl undormány , a mondanivalója pedig egyenesen felháborító.
2018. júl. 23. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elejét bírtam csak elolvasni. Erőltetett, unalmas, közhelyes. Semmi tehetsége nincs az illetőnek az íráshoz, nem kéne erőltetni.
2018. júl. 23. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, színtiszta, modoros hányinger egy igazi hulladék tollából.
2018. júl. 23. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Jaajj, hát ez gyönyörű háver.

32/f

2018. júl. 23. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
hát én ezt nem bírtam végigolvasni. az írója meg nemtom kicsoda.
2018. júl. 23. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem teljeaen jócez az írás bár kb a történet ilyen kis cukormázba vont szar amivel most a megcsalásra célzok... mindegy mivel mentegetőzik a szerető, olyanba maszott amibe nem kéne
2018. júl. 23. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem birtam vegigolvasni. Unalmas modorossag.
2018. júl. 23. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak beleolvastam, mert ezt a szennylap stílust nem tudom elviselni. Tipikus. Az illető nagyon meg akarta mondani a magáét és azt hitte, hogy mekkora írói vénája van hozzá. Tévedett.

Az meg külön gáz, hogy egy magát "profi" fotósnak kikáltott valaki ilyen tartalommal szégyeníti meg az oldalát.

2018. júl. 23. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Egy ürítőlyuk vergődése. Ezt a címet adnám neki.
2018. júl. 23. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
44%

Sosem csaltam meg senkit, de úgy érzem, itt a gyenge férfi a legnagyobb ludas. Beadta a lánynak, hogy őt szereti, vele más lenne....de közben félne ezt a lépést meglépni, tehát mégsem szereti annyira.

És nem lenne más. Az ő kapcsolatuk is kihűlne, ha nem szeretők lennének, hanem éveken át megosztanák egymással a gondjaikat, egy fedél alatt laknának, előjönnének a másik idegesítő kis stiklijei, ha gyerekek születnének, ugyanúgy nehéz lenne megőrizni az intimitást.

A pasi gyenge, a szertő naiv, a asszonyról meg nem derül ki sok minden. Mert amit tud róla a lányka, azt a pasitól tudja, és az a pasi aki meg akarja csalni az asszonyt, mindent bekamuzik....

Ez nem cikk, hanem egy iromány. Nem ítélem el az íróját.

2018. júl. 23. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!