Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetről látatlanban megszeretett egy srác. Na hogyan tovább?
Olyan másfél éve ismerem, és beszélünk minden nap Skype-on, csak hoppá, ő elkezdett máshogy is megszeretni. SOHA nem találkoztunk méh, ráadásul eddig is messze lakott, de most már ráadásul külföldön is.
Nem az a baj, hogy bánnám ha valaha összejönne valami, csak bennem van a para hogy nem felelek meg az elvárásainak? Alkat például. Mondta ugyan, hogy nem érdekli, de élőben sokminden lehet kiábrándítító. Nem is merek már vele találkozni pedig tényleg kellene. ;-;
---
(Rengeteget gondolkoztam kiírjam-e, lebukok-e, de már nem érdekel, csak valakinek érdekel a véleménye.)
Ha már szerelmes, akkor iszonyatosan rondának kell lenned ahhoz, hogy zavarja a dolog:D
Szerintem egy találkozót megér a dolog.
Naigen, szóóóval at utazgatás itt egy érdekes téma.
Hajlandó lett volna lejönni csak azért hogy találkozzon velem, de én lesokkoltam, és azt mondtam hogy vagy én mennék ki, vagy esetleg a baráti körreeeeel...
Nem az erősségem ez a "Na és akkor most találjuk ki mi az istent csináljunk Pesten..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!