Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet látatlanban szerelmes az ember?
lassan két hete, még annyi sincs, megismertem egy lányt, azóta minden este kamolunk és mikrofonnal beszélünk. Furcsa milyen jól elvagyunk. Sosem voltam még így. Olyan érzésem van, mintha már ezer éve ismerném, mintha minket egymásnak szánt volna a sors, amiben nem hiszek:) Mintha csak elváltunk volna, és végre várom, hogy hazamehessek hozzá.
Nem tudom mi ez, de úgy érzem szeretem. Lehet ilyen? Úgy hallottam találkozás nélkül nincs szerelem, de ezt már kétlem.
Találkozás nélkül is lehet szerelem, de amíg nem találkoztok, addig nem ismered teljesen, mert a valóságban lehet hogy más lenne a viselkedése, mint msn-en.
Amúgy milyen messze laktok egymástól és találkozót már beszéltetek meg?
Igen igen létezik ilyen, bár eddig én sem hittem benne, de most hasonló cipőben járok, mi még nem találkoztunk, de tudom, hogy a találkozással csak jobb lesz minden...
én nektek is nagyon szorítok ;)
Én így szerettem bele a mostani barátomban csak akkor még cam sem volt csak skype meg ts. Imádtam a hangját meg mindent amit mondott. Aztán találkoztunk és most már lassan 1 éve leszünk együtt. Szóval szerintem igenis lehet
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!