Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vicces, intelligens, és olyan akit látatlanban imádnak, de mégis kövér lány vagy, akkor hogy fogsz magadnak pasit?
kövér,nőknek,is,van,fickoja,jo,ha,nagyok,az,igényeid,akkor,
necsodálkozzz,
Nálam az volt, hogy amikor a barátaimmal eljártam ide oda, akkor velük foglalkoztam, így kizárt volt az ismerkedés.
Én úgy vagyok ezzel, hogy se munkatárssal, se iskola/osztálytárssal, se baráti körből nem kezdek senkivel.
De amúgy tizenéves korom óta neten ismerkedtem mindig....onnan voltak kapcsolataim. Évekig chat. Majd 6 hónapot voltam fent internetes társkeresőn. Ott ismertem meg az igazit:) Majdnem 4 éve vagyunk együtt. Több mint 2 éve házasok.
Mindenkinek lehet párja ha akarja. A túlsúlyosság csak kifogás... ott akkor személyiségbeli gondok is vannak, ha 25 évesen sincs komoly kapcsolata, és nem is volt, valamint akkor is, ha nem is próbálkozik...
Nekem is voltak gondjaim legbelül....de én tudatosan változtattam, és még fiatalon. Szóval 18 évesen kezdtem el ismerkedni, 19 évesen lett először pasim...(n 28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!