Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Miért olyan fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért olyan fontos nektek, hogy egy kapcsolatban ti fizessetek?

Figyelt kérdés

Vannak kivételek tudom, de kíváncsi lennék a véleményetekre, ha nektek ez fontos.

A helyzet az, hogy a barátommal több éve vagyunk már együtt és azt látom, hogy egyre több dolgot fizet, ami közös és ragaszkodik hozzá, hogy ő állja. Próbáltam neki átutalni sokszor pl egy-egy program árának a felét, de ilyenkor visszautalta...

Azt mondja, azért teszi, mert én tanulok, de mellette nyáron dolgozom is, van más bevételem, jól állok anyagilag.

Most lett sok nagyon, mert elmentünk közös nyaralásra és nem hagyja hogy beleadjak...

Sokszor beszéltem már vele erről, de valamiért ez neki fontos lehet tudatosan/tudat alatt, nem tudom kideríteni.

Szoktam cserébe kedveskedni neki ezzel-azzal, de nem érzem elégnek annak ellenére, hogy nem vár cserébe semmit. Nem érzem igazságosnak, már évekkel ezelőtt az első randin is zavart, hogy nem fizethettem felesben, azóta meg rosszabb lett.

Félreértés ne essék, nem hálátlan nőszemély vagyok, de zavarja az igazságérzetem.

Miért fontos ennyire a férfiaknak, hogy ők fizessenek?

2018. aug. 7. 13:46
 1/10 Bétó apó ***** válasza:
34%
Nekem ez egyáltalán nem fontos. Kifejezetten azt szeretem, ha egyenlően osztjuk meg a költségeket, pontosabban mindenki a saját részét fizeti...
2018. aug. 7. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:
1.: ha elolvasod a leírásomat, ott az első mondatban kifejtem, hogy a kérdésem nyilván azoknak szól, akinek fontos, tehát ezek szerint nem neked.
2018. aug. 7. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Őt kell kérdezni, nem másokat.
2018. aug. 7. 13:54
 4/10 A kérdező kommentje:
3.: kérdeztem, nem kaptam normális választm
2018. aug. 7. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor el kell gondolkodni azon, együtt akarsz-e lenni olyan emberrel, aki nem tudja, mit miért tesz.
2018. aug. 7. 14:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert mindenki tisztában van az összes tudat alatti berögződésével és annak eredetével :D Tényleg, itt bármi is a kérdés, egyből a szakítas a javaslat.
2018. aug. 7. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:

te tanulsz ő keres.

velem is hasonló volt. aztán közölte a lány, hogy neki ez probléma és utána bizonyos dolgokban hagytam fizetni. azt viszont nem szerettem volna, hogy minden pénzét elköltse, viszont azt sem hogy azért ne menjünk sehová.. így végül megtaláltuk a kompromisszumot, ő is engedett és én is.

csak rajtatok áll, hogy képesek vagytok-e egyezségre jutni.

2018. aug. 7. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

#6 Nem szakítást javasoltam, hanem gondolkodást. Olyan kapcsolatnak azonban tényleg kérdéses a jövője, ahol:

1. Nincs megfelelő kommunikáció. "Nem kaptam normális válszt."

2. Nincs kompromisszum. "Amikor utaltam, visszautalta."

2018. aug. 7. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert ha a férfi nem fizet, sóher bunkónak lesz beállítva, utolsó randi volt. Kapcsolatban pedig erősödik a szakítás esélye...
2018. aug. 7. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Azert mert igy neveltek, alap h egy not nem hagyok fizetni szallodaban, taxiban, utazaskor, vacsora...konkretan sehol. A szamlakat en fizetem itthon a felesegemnek goze sincs arrol, hogy mi mennyibe kerul es szamomra es megfelel.

Vasarolgat, elvan a vilagaban es szamomra ez fontos nem csak azert mert ferfi vagyok-hanem mert jo latni h goze sincs az eletrol es nem kell anyagiak miatt aggodnia, ergo nem nyomasztjak gondok. Nyilvan elfogadom tole az ajandekokat (mert mindig vesz anelkul, h barmi alkalom lenne) es mert szeret ajandekozni. Elfogadom, ha meghiv mondjuk egy fagyira de ennyi.

Megengedhetem magamnak, nem varom el h dolgozzon (dolgozik de ez az o dontese) es a barataim is ilyenek, mindannyiunk fizet mindent a felesegenek/baratnoinek Szoval nalam ez igy termeszetes.

36 F

2018. aug. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!