Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne mindig én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne mindig én fizessek?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista vagyok a barátom 19 éves ő most érettségizik, külön élünk a szülőkkel. Nem azt mondom, hogy szegények vagyunk de ők anyagilag jobban állnak. Sose sajnáltam tőle semmit, de már kezd fura lenni. 2 éve vagyunk együtt a kapcsolat elején meghívott sokszor sokmindenre,persze én visszahívtam mert na hiába ő a fiú akkor is így voltam nyugodt. De mostanában feldobja hogy menjünk boltba, vesz pár dolgot amik számomra drágák, veszek én is dolgokat majd a kassza előtt közli hogy nincs nála pénz fizessem már ki az övét majd visszaadja(persze sose láttam azt a pénzt) És ezt többször is eljátssza. Elmentünk vacsorázni ott is én fizettem, kitalálja menjünk állatkertbe, vidámparkba stb. ahol mindent én fizetek mert azt mondja nincs nála annyi pénz. Persze ezek külön külön nem nagy összegek, de összeadva nagyon sok pénz számomra. Főleg úgy, hogy sokkal jobban keres mint én,kocsit most fog venni motort pedig tegnap vett. A munkahelyem egy dohánybolt mellett van a múltkor odaadtam neki a pénztárcámat ugorjon át hozzon nekem egy doboz cigarettát erre ő vett magának 3 doboz cigit a pénzemből. A barátnőm hívta fel rá a figyelmemet hogy szerinte direkt csinálja ezeket hogy így spóroljon azokra a dolgokra amik személy szerint neki kellenek. Hogy mondjam meg neki hogy nincs erre keretem? Kicsit szégyellem is magamat emiatt, mert én nem sajnálok tőle semmit de a családomtól nem vehetek el ennyi pénzt. Ti hogy mondanátok meg neki, hogy ez nem lesz így jó?

2020. máj. 28. 15:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Így ahogy leírtad a végén: nem arról van szó, hogy sajnálod tőle, de ez már sok. Ne szégyelld, ő viselkedik gázul nem pedig te.
2020. máj. 28. 15:03
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Fogperec ember. Én sosem hagytam hogy bármelyik barátnőm fizessen helyettem. Ha mentünk valahová mindig én fizettem. Lehet régimódi vagyok de ha nem lennék házas (közös kasszával) manapság is így tennék. 40/F. Csatlakozom az egyeshez.
2020. máj. 28. 15:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szabadulj meg tőle! Inkább ma, mint holnap. Parazita.

Ffi.

2020. máj. 28. 15:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Téged ez a kisgyerek teljesen hülyére vesz, semennyire nem tisztel. Alapból hogy lehet azt megcsinálni valakivel, hogy elvitetem magam a boltba és a kasszánál bejátszom, hogy nincs nálam pénz? Szerintem frankón kihasznál. Mindenre tőled szed el pénzt, kérdezés nélkül megveszi magának a te pénzedből a cigit, miközben ő motort vesz magának a sajátjából. Én nem kertelnék, benyújtanám a számlát, hogy ennyivel tartozol, a sok "majd megadomból", holnap hozza el a pénzt, aztán kiadnám az útját szépen.
2020. máj. 28. 15:13
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
ahogy előttem írták, légy jó, de ne hülye. Tisztázd vele, hogy mekkora kis élősködő...
2020. máj. 28. 15:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi ilyen van!
2020. máj. 28. 15:34
 7/24 anonim ***** válasza:
88%

Remek, őszinte, mély érzéseken alapuló, meghitt és bizalmas kapcsolat lehet, ahol annyit nem mersz megmondani a másik félnek hogy bocs, nincs erre most pénzem.

Ja, mégsem.

Akkor minek tűröd?

2020. máj. 28. 15:37
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te se tudod igazán, hogy minek égeted magadat egy ilyen emberrel. Nőként olvasni ezt konkrétan kínos volt. Hová süllyednek néhányan egy farokért, számomra hihetetlen. Legyen már egy kis tartásod. Ilyen faszik mellett később majd számolgatod a gyesből a pelenka árát, "mer' hát az a te dolgod".
2020. máj. 28. 15:41
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egyszer el lehet játszani, a következő szitunál bizti bevágnám a "még a múltkorit sem adtad meg amit ígértél" szöveget. Na itt le is állítanám a pénzcsapot.

És egy megjegyzés:"ezek külön külön nem nagy összegek..."

De! Nagy összeg kifizetni duplán egy állatkerti túrát, vagy bármit.

Na, az meg már tényleg mindennek a tetejeje, hogy elkölti a pénzedet cigire.

Mit ne mondjak, kár bármit is mpndani neki, annyire eleresztetted a dolgokat már a kezedből, hogy szerintem dobd ki eszt a fickót, ez egy senki hozzád képest.

2020. máj. 28. 15:43
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem lehetsz hülye. Szerinted egy 10es skálán mennyire használ ki? :D

Ahogy irtak: ezt meg olvasni is kínos.

2020. máj. 28. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!