Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal emiatt egyből?
Tegyük fel távkapcsolatban vagytok 2 éve, és egyik találkozótok alkalmával a párotok belenéz a telefonotokba, elolvassa az üzeneteidet.
Szakítanátok egyből?
Távkapcsolat 😂😂😂
Nem szarakodnék ilyen komolytalan dolgokkal 2 évig. Szánalmas az egész.
Nem, ez szerintem azért nem egy szakító ok.
Viszont biztosan nem nézném jó szemmel és megbeszélném vele, hogy miért csinálta.
A távkapcsolat is kapcsolat, ki kell hogy ábrándítsalak benneteket:)
De akkor kérlek olyanok írjanak, akik el tudják képzelni hogy távkapcsolatban vannak valakivel...
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a távkapcsolat nem kapcsolat.
Hiába mondod, hogy az....a lottót is megnyeri néhány ember, de attól még nem ez az általános és nagyon kicsi a valószínűsége.
Ha meg nem is bízik benned, akkor nem jósolok nagy jövőt ennek a 'kapcsolatnak'...
Köztünk 400 km volt 2 évig, de így is többet találkoztunk olyan pároknál, akik egy városban laktak. Ezalatt a két év alatt volt ugye nyári szünet, ilyen olyan szünet, gyakorlatok, vizsgaidőszakok, no meg hétvégék. Aztán összeköltöztünk. Szóval a "távkapcsolat nem kapcsolat" pofázást megtarthatjátok magatoknak, mert "ez a válasz nem hasznos" :). De tényleg nem.
Amúgy nyugodtan megnézheti a párom bármilyen fiókomat és én is az övét. Egymás telefonjában, ipadjében benne van az ujjlenyomatunk, jelszavainkat is tudjuk. Pont ezért nem szoktunk olvasgatni, minek. :D. Nem, nem szakítanék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!