Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal emiatt egyből?
Tegyük fel távkapcsolatban vagytok 2 éve, és egyik találkozótok alkalmával a párotok belenéz a telefonotokba, elolvassa az üzeneteidet.
Szakítanátok egyből?
Azok, akik teljes kontroll alatt tartják a párjukat, mint pl az ujjlenyomat válaszoló, ők azt hiszik így nem lehet őket átverni?
En megbeszelnem először, nem szakítanék.
Hát nem tudom. Amúgy sztem is felesleges volt megemlíteni, hogy távkapcsolat, mert teljesen mindegy, ezt nem nézem el se távban, se normálban.
Az én problémám azzal, hogy "megbeszélném", hogy már aki alapból ilyet csinál, ilyen kutakodós a beállítottsága, az nem fog változni, ha rászólok, hogy ne legyen már paraszt.
#12 milyen kontroll, te szerencsétlen?
Előfordul, hogy mondja nyissam meg ezt, hívjam fel Xy-t, nézzem meg mit írt, amíg ő mást csinál. Plusz egyáltalán nem tartok attól, hogy átver. :D Sajnálom, hogy neked e körül forognak a gondolataid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!