Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal emiatt egyből?

Figyelt kérdés

Tegyük fel távkapcsolatban vagytok 2 éve, és egyik találkozótok alkalmával a párotok belenéz a telefonotokba, elolvassa az üzeneteidet.

Szakítanátok egyből?

2020. máj. 18. 17:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi Neked is a választ :) Én is így vélekedek a távkapcsolatról, bár igazából majdnemhogy a kérdésem szempotjából lényegtelen is, kár volt megemlítenem. Nem gondoltam hogy nehézséget fog okozni pár embernek :D
2020. máj. 18. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Azok, akik teljes kontroll alatt tartják a párjukat, mint pl az ujjlenyomat válaszoló, ők azt hiszik így nem lehet őket átverni?

En megbeszelnem először, nem szakítanék.

2020. máj. 18. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom. Amúgy sztem is felesleges volt megemlíteni, hogy távkapcsolat, mert teljesen mindegy, ezt nem nézem el se távban, se normálban.

Az én problémám azzal, hogy "megbeszélném", hogy már aki alapból ilyet csinál, ilyen kutakodós a beállítottsága, az nem fog változni, ha rászólok, hogy ne legyen már paraszt.

2020. máj. 18. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Gondolkodás nélkül.
2020. máj. 18. 20:02
 15/16 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Nem.
2020. máj. 18. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

#12 milyen kontroll, te szerencsétlen?

Előfordul, hogy mondja nyissam meg ezt, hívjam fel Xy-t, nézzem meg mit írt, amíg ő mást csinál. Plusz egyáltalán nem tartok attól, hogy átver. :D Sajnálom, hogy neked e körül forognak a gondolataid.

2020. máj. 18. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!