Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! A parom eltunt ejszakara es nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ez szerintetek normalis?

Kozos programunk volt delutan, majd az egyik baratnoje (igen, egy jo no raadasul) felhivta hogy osszeveszett a parjaval es nem tud hova menni. Erre az en parom kitalalta hogy majd o segit neki, mert hogy milyen jo lany baratja regota. Majd azzal a lendulettel kiment az ajton es azota nem tudok rola. Kerdezem en: ilyen letezik?? Ivott is, telefont nem veszi fel, nem mondott semmit!

Mi egyutt elunk 1 eve, es egy felnott 30 eves emberrol van szo. Megorulok komolyan.. megbeszeltuk hogy a karanten alatt egyikonk sem megy sehova...

2020. ápr. 18. 22:58
 81/93 anonim ***** válasza:
77%
Vagy épp kisírja magát a szakítás utàn. Legalàbbis remélem kihajította ezek után.
2020. ápr. 20. 11:58
 82/93 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Kidobtam, aranyosak voltatok akik segitettek es orulok hogy valakivel megtudtam aznap ejszaka beszelni.

Azt mondta hogy hisztis vagyok amiert azon is problemazok hogy elment az anyjahoz. Neki ennyi jott le az egeszbol, azt hogy nem szolt, a csajjal ment el, mar el is felejtette.

2020. ápr. 20. 13:02
 83/93 A kérdező kommentje:
Illetve van aki uzenetet is irt nekem hogy hazugsag a kerdes, Nem. Az eletemrol van szo ugyhogy kerlek ne gondoljatok semmisnek a tortenetet. En orultem volna a legjobban ha ilyenek nem tortennek meg. De sajnos manapsag nagyon at kell gondolni kit engedunk be a szivunkbe.
2020. ápr. 20. 13:09
 84/93 anonim ***** válasza:
82%
Jól tetted. Bírom hogy ilyenkor még a "vádlott" szokott félrebeszélni meg neki áll feljebb. Egy bírósági tárgyaláson mit csinálna az ilyen? Elmondaná az esküdtszéknek, hogy ne hisztizzenek? Istenem...
2020. ápr. 20. 13:13
 85/93 anonim ***** válasza:
84%

Büszkék vagyunk rád, hogy ezt meglépted :)

Személyszerint sejtem, mennyire nehéz lehetett/lehet, de hosszútávon tényleg sokkal jobb lesz egy ilyen ember nélkül.

Erős, okos, bátor nő vagy:)

Még több erőt kívánok az elkövetkezendő időszakra! :) (már ha nem ábrándultál ki teljesen mostanra, amit megértenék.)

2020. ápr. 20. 13:56
 86/93 anonim ***** válasza:
84%
Gratulálok, hogy kidobtad. Ilyenkor sajnos jön a vádaskodás, hogy te vagy a hibás. A nő csak a barátja, ne legyél féltékeny hisztis pcsa.
2020. ápr. 20. 14:52
 87/93 anonim ***** válasza:
81%
Jól tetted kérdező, nem veszítettél semmit, menjen csak pátyolgatni a "lány barátját". Neked meg kitartást! 💖💕
2020. ápr. 20. 15:06
 88/93 anonim ***** válasza:
86%
En is nagyon buszke vagyok igy latatlanban rad, 10bol 7nö ezt benyelne es futna meg 3kört meg elviselne 4 megalaztatast mielott rajon hogy nem veletlen javasolta 20 ember hogy dobja ki. Remelem visszakapja az elettol.
2020. ápr. 20. 16:00
 89/93 anonim ***** válasza:
82%
ügyi vagy, találsz jobbat :)
2020. ápr. 20. 16:54
 90/93 anonim ***** válasza:
85%

Remélem egy percig se bánkódsz, ez a paraszt nem érdemli meg.

Erős nő vagy, igazi példakép :)

2020. ápr. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!