Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy elvárás, hogy ne a telefont nyomkodja?
1 hónapja vagyok együtt együtt egy 20 éves lánnyal. Pénteken voltunk bulizni, ott is csomószor a facebookon beszélgetett ismerősökkel. Kb éjfél körül mondtam, hogy nagyon unom már ezt, hogy elmegyünk együtt valahova és ő még buliban is azt nyomkodja. Kiakadt, hogy most ezzel a vitával elcsesztem az estéjét. Szerintem pedig alap dolog lenne, hogy ha valakivel vagyok akkor nem facebookozok állandóan.
25F
Ahogy írják. Ha telefonozik valaki a párja mellett az egyértelmű jele annak hogy unatkozik. Kell egy mellék cselekvés. Ezen felül valószínűleg függő is.
Semmi értelme együtt lennetek.
Nem illeték össze sajnos inkább hagyd.
Aki igazán érdekelt Amelett sosem telefonoztam kivéve fontos ügyben
Szerintem is elég nagy illetlenség,hogy a telefonját nyomkodja miközben veled van, nem figyel rád! Sajnos valószínűleg ezen nem is fogsz tudni változtatni. Nekem egy 8 éves kapcsolatomat nyírta ki a facebook, mert az exem annyira rákattant, hogy már azért kellett itthon korlátoznom a netet, mert a házimunka kárára ment. Pedig ideje lett volna, mert az ikrek sulikezdéséig nem kellett visszamennie dolgozni.
Na meg persze a szex helyett is inkább facebookozott késő estig.
"Ahogy írják. Ha telefonozik valaki a párja mellett az egyértelmű jele annak hogy unatkozik."
Azért ez így elég sarkított, nincs azzal baj ha amikor leül a beszélgetés ránézel hogy mi újság, főleg ha már régóta együtt vagytok. A baj itt azzal van ami a kérdésben is történik, hogy folyamatosan ez megy, közös programok közben is mással beszélget.
Szinte biztos hogy függő. Ha végképp nem tudod megbeszélni vele akkor elég offos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!