Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nagy elvárás, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy elvárás, hogy ne a telefont nyomkodja?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt együtt egy 20 éves lánnyal. Pénteken voltunk bulizni, ott is csomószor a facebookon beszélgetett ismerősökkel. Kb éjfél körül mondtam, hogy nagyon unom már ezt, hogy elmegyünk együtt valahova és ő még buliban is azt nyomkodja. Kiakadt, hogy most ezzel a vitával elcsesztem az estéjét. Szerintem pedig alap dolog lenne, hogy ha valakivel vagyok akkor nem facebookozok állandóan.

25F

2020. febr. 2. 16:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kiraktam a fenébe. Azért nem fogok elmenni hozzá, hogy ott vagyok és nyomkodja a facebook-ot. Sokkal nyugodtabb vagyok hogy szakítottunk.
2020. febr. 7. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ígérgette hogy megváltozik vagy le se szarta?
2020. febr. 7. 16:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy tudja, hogy kicsit sokat facebookozik. Mondtam neki, hogy a kedvemért tegye már le ha ott vagyok. Ha nem vagyok ott totál nem érdekel mit csinál. Írkálta, hogy hiányzok mikor nem vele voltam. Amikor meg elmentem hozzá akkor fél percenként kb a csipogást hallottam, hogy írtak neki. Felejtős részemről. Nem fogok napi szinten ezért veszekedni. Nálam ez nem fér bele.
2020. febr. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!