Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! A parom eltunt ejszakara es nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ez szerintetek normalis?

Kozos programunk volt delutan, majd az egyik baratnoje (igen, egy jo no raadasul) felhivta hogy osszeveszett a parjaval es nem tud hova menni. Erre az en parom kitalalta hogy majd o segit neki, mert hogy milyen jo lany baratja regota. Majd azzal a lendulettel kiment az ajton es azota nem tudok rola. Kerdezem en: ilyen letezik?? Ivott is, telefont nem veszi fel, nem mondott semmit!

Mi egyutt elunk 1 eve, es egy felnott 30 eves emberrol van szo. Megorulok komolyan.. megbeszeltuk hogy a karanten alatt egyikonk sem megy sehova...

2020. ápr. 18. 22:58
 41/93 A kérdező kommentje:
Az anyja 60 km-el messzebb lakik. Szóval ötletem sincs hogy kerülhetett volna oda.
2020. ápr. 19. 08:20
 42/93 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az ember nem fog már tisztelni engem soha, ha egyszer eljutott ilyen szintre, hogy mindent eldob és máshoz rohan vígasztalni, nem érdekli ha ezzel itthon rúg fel mindent.
2020. ápr. 19. 08:21
 43/93 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor akar visszajönni majd de szerintem összepakolok neki..
2020. ápr. 19. 08:22
 44/93 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez az anyjánál alvós sztori még nagyon nem magyarázza meg hogy miért volt képtelen egy apró válaszra méltatni. Szerintem ez már önmagában egy elég megalázó egy ilyen helyzetben. A másik meg hogy hogy jutott el 60km-re az éjszaka közepén kocsi nélkül? Kérdező, majd meséld el mi lett, mert kiváncsiak vagyunk!
2020. ápr. 19. 08:31
 45/93 anonim ***** válasza:
95%
Az anyját én felhívnám mindenképpen, megkérdezni hogy tényleg nála aludt-e, és ha esetleg igen, hány órára ért oda.
2020. ápr. 19. 08:39
 46/93 anonim ***** válasza:
94%
Léteznek ám kiadó házak, házrészek, esetleg szobák akár egy estére is. Így meg is lehet oldani azt, hogy ne az utcán csövezzünk éjszaka, és reggel tudunk telefonálni, hogy anyunál aludtam, de ne legyen igazam!
2020. ápr. 19. 08:42
 47/93 anonim ***** válasza:
100%

Akármi is történt, mivel nem baleset, és úgy tűnik, le sem merült, hogy ez szakítóok. Valóban îgy semmibe venni a másikat, aztàn odaböfögni valami semmitmondó választ félvàllról...

Nem tudom elképzelni, hogy aki a kapcsolat alatt mindvégig tisztelte a másikat és felelősségteljesen, megbízhatóan viselkedett, az nemhogy ilyet megengedjen magának, hanem egyáltalán ne jusson eszébe, hogy hogy érezheti magát a másik.

Nekem se legyen igazam, de úgy sejtem, hogy feltételezi, kitaláltad, kérdező, hogy mi történt, és ezért zártad volna ki. Amint leírtál, az alapján úgy tűnik, mintha minden mindegy lenne már neki.

Nagyon nem irigyellek. Sok erőt kívánok, hogy kitarts a szakítás mellett!

2020. ápr. 19. 08:57
 48/93 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ha csak nagyon jó barátok azzal a nővel, akár vihette volna hozzátok is, egy éjszakára, míg nagyjából összekapja magát. Gondolom te sem mondtad volna, hogy nem annak tükrében, hogy tudod legalább, hogy otthon van a párod. A nő elaludt volna a másik szobában, vagy valahol.
2020. ápr. 19. 09:04
 49/93 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora dumát, h azt gondolta kizártad natasa jaaaaaa...jó kifogás. Egyszer hívhatott volna , h menne haza főleg úgy h látta h kerested többször is.O a csajjal volt csak tudja hogy azt gáz lenne megmondani így jött az anyukás sztori ami igaz is lehet , h a csaj után oda ment inkább alibinek mert ha éjjel 3 hazaállít gyanúsabb lett volna.
2020. ápr. 19. 09:05
 50/93 anonim ***** válasza:
96%

Szia. Ha meg se csal, tegyük föl. Akkor se rohanjon el egy párkapcsolatban élő férfi egy másik nőt vigasztalni a párja megkérdezése és beleegyezése nélkül, ráadásul éjszaka. Ne hagyja kétségek között a párját egy egész éjszakára, mert egy másik nő, akárki legyen az, vigasztalása fontosabb. A párunk az első és punktum. Itt nem a megcsalás lehetősége az elsődleges probléma, hanem a párunk iránt érzett tisztelet, megbecsülés, együttérzés hiánya. Nem tudom, volt-e ennek előzménye, de sejtésem, hogy lehetett, mert ilyet nem csinál valaki csak úgy.

Ha tegyük föl, ő beleszeretett másba, a szakítás fájdalommal jár mindenképp, de akkor is lehet ezt tisztelettel intézni irántad.

Ha a te lakásokban lakik, akkor viszonylag könnyű helyzetben vagy.

Harminc évesen nem ment még el a vonat, és egy ilyen hozzáállású emberre sajnos nem tudnál biztos családot építeni, mert nem vagy neki első a fontossági ranglistán.

Találd meg azt, aki megbecsül. Nagyon együtt érzek veled. Próbálj felhívni valakit, aki megvigasztal.

2020. ápr. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!