Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a párotok veszekedés közben rátok nyomná a telefont?

Figyelt kérdés

Hogy őszinte legyek, én utálok rosszban elválni. Vissza is hívtam én (igen, miután ő nyomott ki), hogy beszéljük meg, beszéltünk kb 2 percet, de megint elszabadultak az indulatok részéről, megint kinyomott.

Megalázó egyrészt nekem a helyzet, másrészt én abban szocializálódtam, hogy rosszban nem szabad elválni, mert minél tovább cipeljük a sérelmeket, annál rosszabb lesz.

Utána facen folytattuk, írta, nem érti, mit akarok megbeszélni, stb, és utána mondta, ha írásban folytatom, a Facebookból is kilép (írta, hogy ne hívjam, a telefonját kikapcsolta).

Mondta, hogy holnap beszéljünk, ha lenyugodtak a kedélyek.

Nem tudom, egyszerűen annyira megbántva érzem magam, már vissza se írtam neki ezután és őszintén... azt érzem, szakítani akarok vele. Ilyen férfi nem kell nekem, aki itt hagy engem a sz*r közepén. Pláne, hogy holnap zh-m lesz, jó az időzítés is.

Megbántva érzem magam.

2020. ápr. 15. 00:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Amin összevesztünk, az egy teljesen offtopic dolog, van egy rossz szokása, ami egyre gyakoribb, és erről akartam vele beszélni, hogy ez nem jó irány szerintem... de az lett a sztori vége, hogy miért szólok bele, ha ő mit csinál szabadidejében. Ez valahol jogos is, de ez a szokása szerintem full egészségtelen, és ő b*sztatásnak érzi, hogy ezt szóvá tettem. Az lett belőle, hogy nekem papucs pasi kell.
2020. ápr. 15. 00:55
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Nálam ez azonnali szakítást, minden felületen tiltást vonna maga után, de úgy, hogy garantáltan soha többé nem lehetne része az életemnek.
2020. ápr. 15. 00:57
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Igen. Én is ezt érzem. Totál azt érzem, nem tudok rá számítani, mert akárhány ilyesmi szitu lesz, cserben leszek hagyva a sz*r közepén. Ez nem így működik... a problémákat meg kell beszélni, nem ordítva rátenni a másikra a telefont.
2020. ápr. 15. 01:03
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom mi volt pontosan az az offtopic dolog, de láthatóan erőltettél egy olyan témát, amiről a másik nem akart ilyen formában beszélni. Erőszakoskodónak érződik ahogy ehhez álltál és elképzelhető hogy erősen túltoltad, még be is ismered hogy valóban nincs közöd hozzá. Anélkül nehéz mit mondani hogy tudnánk miről van szó, de ennyi alapján úgy tűnik te kreáltál egy problémát és aztán azt vártad hogy a másikkal megoldjátok ott és akkor, ahelyett hogy eleve erről egy értelmesebb időpontban, nyugodtan beszéljetek (megértve azt is ha azt mondja hogy ez az ő élete, akkor vagy elhagyod ha nem fér össze a viselkedése/szokása a te életviteleddel, vagy elfogadod hogy valóban az ő élete és nem forszírozod tovább).

Ez az egyik része, a másik a reakciója. Megint a téma nélkül nem nagyon lehet belemenni, de ha erőltetted és nem álltál le, mikor elmondta többször hogy nem akar erről beszélni, akkor nem tud mit csinálni, csak otthagyni téged a "rosszban" (mivel nem értesz a nemből). Más kérdés a stílus és hogy valóban úgy kezelt téged mint valami hülyét vagy mentális beteget, akit a sarokba kell rakni lenyugodni, tehát ezzel kapcsolatban teljesen jogosnak gondolom hogy a szakítás is feljött benned. Én csak azt mondom hogy azt is érdemes vizsgálni hogy mi vezetett idáig, a saját hibáinkat is be kell látni vagy nem lesz fejlődés és nem lesznek jobb kapcsolatok.

2020. ápr. 15. 01:24
 5/15 A kérdező kommentje:

#4 A konkrétum annyi volt, hogy ő régebben egy produktív ember volt, ez tetszett meg benne, otthon is feltalálta magát, edzett stb.

Most pedig mióta a koronavírus bejött, elkezdett nagyon sok videójátékot, de napi 4-5 órát tolja, és ő egyébként is gép előtt ül. Mondtam neki, hogy ennek nem örülök, mert jó lenne, ha otthon is inkább edzene (engem is csesztet, hogy edzek), vagy esetleg képezze magát tovább online (van egy vállalkozása és amikor sok munka volt, amiatt panaszkodott, hogy nem tudja fejleszteni a vállalkozását, weblapját stb), de nem csinál semmi értelmeset. A lakásának a takarítását is csak részben csinálja, egyébként az anyja jár át hozzá takarítani (egy emeleten laknak, de külön lakás), mondtam hogy legalább akkor az anyjának ezzel segítsen, ha most úgyis ráér. Én megértem, hogy ki kell kapcsolódni, de napi 4-5 óra játék nekem kicsit túlzás, pláne hogy ezen kívül megszűnt minden más. Ha meg sok a munka, sok a program, akkor az a baja, hogy nincs ideje magára, edzésre, továbbfejlesztenie a vállalkozát. Most unatkozik, de tényleg állandóan játszik. És ez abszolút nem egészséges, egészen konrkezan reggeltől késő estig a gép előtt ül. Onnan jött fel egyébként az egész, hogy felhívott, de mondta, hogy most kicsit ér csak rá, mert az öccse várja őt vissza játszani online, én pedig beszéltem volna ma vele többet, mert nehéz napom volt érzelmileg sok szempontból is. Mondtam neki, hogy nem tudja megírni az öccsének, hogy fel óra múlva menjen vissza? Erre a barátom valamit hadovált, hogy de az öccse már türelmetlen. Na ekkor (amúgy se volt jó kedvem előtte se), odaszóltam neki élesen, mert nem esett jól ez, hogy most szükségem lett volna rá, de lerázott. És ezután mondtam, hogy

mostanában minden nap csak a videójátékok mennek, elvonatkoztathatna ettől, mert nem ez a nagybetűs ÉLET. Aztán innen nem is folytatom, ment a köpködés, aztán a többit leírtam.

Nekem is vannak rossz szokásaim, igen, de nekem ez már kicsit sok, amit a barátom művel. Pláne hogy előtte egy teljesen más karakter volt. 2,5 éve vagyunk együtt, én nem is tudtam, hogy ő egyáltalán szereti ezeket a játékokat, mert sosem beszélt róla. Tehát a játék eddig 0%ban volt az élete, most meg ezzel tölti ki a szabadideje 100%-át.

2020. ápr. 15. 01:49
 6/15 A kérdező kommentje:

1 éven belül költöztünk volna össze (ahogy végzem az egyetemen), de hogy őszinte legyek, én nem akarok egy ilyen emberhez odaköltözni, akinek reggeltől estig bámulhatom a hátát, ahogy a gép előtt ül.

Aztán lehet, én reagálom túl. Semmi nem fekete és fehér, tehát én is lehetnék vele toleránsabb, türelmesebb. Valahogy az arany középút lenne a megfelelő, de a barátom jelenlegi problémamegoldó hozzáállása pont az ellenkezőjét váltja ki.

2020. ápr. 15. 01:55
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Helyzetfüggő, hogy mit tennék. Jelen esetben kidobtalak volna. Ne vicceljünk már... A srácnak van egy vállalkozása és még edzeni is szokott. Most kicsit demotiváltabb, nem akar kimozdulni, ezért játszik. Ne haragudj már meg, de ha csinált egy vállalkozást és éveken át sportolt, akkor ha gondol egyet, hadd legyen már egy kikapcsolódós időszaka.

Nem kéne irányításmániásnak lenni és hisztizni, aztán akkor nem lenne probléma.

(Bár, ez a gyk. Itt helyzettől függetlenül, ha egy férfinak ad igazat valaki, megszórják piros kezekkel. Szóval, majd kapsz egy kis önigazolást, hogy ő milyen rossz volt...)

2020. ápr. 15. 02:16
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

#7-el értek egyet, ez nevetséges. Itt igazából az fáj neked, hogy egyszer urambocsà nem akart mindent eldobni és kizárólag 120%-ban veled foglalkozni.

Én is szeretek játszani, ebben a szituban meg télen többet is, mégsem vagyok ettől függő. Igen, persze, foglalkozhatott volna veled többet, ezt aláírom. De ahogy te ki akartad ezt hisztizni, aztán még meg is mondani neki, hogy mivel töltse a szabadidejét, na az nevetséges. Valszeg utóbbitól kapta el a gépszíj, jogosan. Ezen azért gondolkozz el...

2020. ápr. 15. 05:00
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Így látatlanban is a pasinak van igaza. Megmondja, hogy most egy picit hagyjad békén, erre telibeszarod, telefonálsz neki meg Facebookon írsz. Hadd élni már egy kicsit és ne te akard megszabni, mit csináljon a szabadidejében. Az számomra rejtély, hogy jön ide a ZH, vagy a szar közepén hagyás, de oké. Itt te vagy az, aki túlreagálja a dolgokat, már bocs.
2020. ápr. 15. 06:01
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Elég értetlen vagy, kérdező. Felbosszantottad a pasidat, olyannyira, hogy a végén kínjában kinyomott. Nyilván alaposan kiakasztottad, és le kell csillapodnia. De nem, neked akkor és ott meg kell váltani a világot, illetve kicsikarni, hogy ápolja a lelkecskédet. Szerinted te nem bántottad őt meg? Nem bosszantottad fel? Ha valaki eljut odáig, hogy kinyomja a telefont, annak kell hagyni egy kis időt, amíg lecsillapodik. Azért nyomta ki, mert ott és akkor köszöni, de nem kér belőled. Ha meg ZH-t fogsz írni, akkor foglalkozz a tanulással, ne pedig azzal, hogy nevelgetni próbálod az amúgy teljesen normális, csak épp lazítani vágyó párodat!
2020. ápr. 15. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!