Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a párotok veszekedés közben rátok nyomná a telefont?
Hogy őszinte legyek, én utálok rosszban elválni. Vissza is hívtam én (igen, miután ő nyomott ki), hogy beszéljük meg, beszéltünk kb 2 percet, de megint elszabadultak az indulatok részéről, megint kinyomott.
Megalázó egyrészt nekem a helyzet, másrészt én abban szocializálódtam, hogy rosszban nem szabad elválni, mert minél tovább cipeljük a sérelmeket, annál rosszabb lesz.
Utána facen folytattuk, írta, nem érti, mit akarok megbeszélni, stb, és utána mondta, ha írásban folytatom, a Facebookból is kilép (írta, hogy ne hívjam, a telefonját kikapcsolta).
Mondta, hogy holnap beszéljünk, ha lenyugodtak a kedélyek.
Nem tudom, egyszerűen annyira megbántva érzem magam, már vissza se írtam neki ezután és őszintén... azt érzem, szakítani akarok vele. Ilyen férfi nem kell nekem, aki itt hagy engem a sz*r közepén. Pláne, hogy holnap zh-m lesz, jó az időzítés is.
Megbántva érzem magam.
Ezen szerint akkor az én "gépezetemben" van a hiba.
Abban igazatok van, hogy elég domináns személyiség vagyok, ugyanakkor a barátom is az. Mindkettőnknek van egy határozott elképzelése, nehezen tudjuk elfogadni, ha a másik másképp gondolja. Sok a súrlódás.
Abban igazatok van, hogy tegnap szerettem volna este egy kis figyelmet (egész nap semmit sem beszéltünk), és jól esett volna ha meghallgat, nem rohan el játszani. Elvégre kivel osszam meg ezeket a dolgokat, ha nem a párommal? Nyilván barátnőkkel is meg lehet, de elsődlegesen a barátommal osztom meg a dolgaim nagy részét..
Valószínűleg én is kommunikálhattam volna másképp. Ő is sokszor beleszol az életembe, hogy mit hogyan csináljak (edzek, ne aludjak 10-ig mert elmegy a nap stb), nálunk ez ilyen "szokásos" már. Ebből is voltak konfliktusok, nyilván fordítva is.
Szerintem mindkettőnkben van irányításmániára hajlam, és két dudás megy csárdában nem fér meg. Ez itt a probléma.
Hat akkor ezek szerint en vagyok defektes...
Elgondolkodom azért a válaszokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!