Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan pofoztam fel a paromat?
Soha, senki, semmilyen körülmények között nincs feljogosítva az erőszakra. Nemtől, kortól, mindentől függetlenül.
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy most egy pár napig nem beszéltek. Mindketten nyugodjatok le egy kicsit, foglalkozzatok valami mással. Majd pár nap múlva hívd fel és kérj elnézést, amiért megütötted. Mondd el az érzéseidet, mondd el, hogy te csak szeretted volna ezt megbeszélni, de ő nem hagyott szóhoz jutni, ezért sajnos felment benned a pumpa.
Viszont érdemes eltöprengeni azon, hogy ha az egész dolog egy apró sértődésből eszkalálódott komoly veszekedésbe, akkor lehet, hogy nem kommunikáltok rendesen egymással. Próbáljátok meg hideg fejjel meghallgatni a másikat.
Fogadd el, hogy látni se akar, ez szakító ok minden normális embernél. Aztán csináld azt, hogy örúlsz, amiért nem ütött vissza.
Legközelebb meg nem hisztipicha üzemmódba kapcsolsz. Mármint a következő kapcsolatodban. Ezt már b..hatod.
Nincs olyan, hogy jogos pofon!
Írj neki egy bocsánatkérő üzenetet és hagyd békén.
A barátod egy fürdősk_rv_ jól tetted, ne hisztizzen már, és beszéljétek meg ember módjára. Néha kell egy észhez térítő "atyai" pofon. Viszont az hogy férfi üt meg nőt, semmilyen körülmények között sem elfogadható.
Lehet lepontozni...
Nem volt jogos, az erőszakos viselkedès sosem az.
Te meg nem èrtem mit erőlteted magad. Te sèrtődsz meg, de aztán mászkálsz utána mint a puli kutya, ès nem bírod elviselni, hogy nem foglalkozik veled. Tipikus lábtörlő vagy. Agresszív lábtörlő. Remèlem ezek után rájöttèl, hogy nem pofozkodással tudod felhívni egy fèrfi figyelmèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!