Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha én vagyok itthon az első számú közellenség?
"megindult a ciklusa" úristen ilyen kisfiatal tini a barátnőd, hogy most indult meg csak a ciklusa??? vagy valamilyen betegség miatt indult most? akkor meg örülnötök kéne!
amúgy értem, hogy menstruálni kezdett, de a ciklusa tizen x éves kora óta folyamatos. remélem nem para, ha ebbe így belekötöttem :D
amúgy meg, a pontatlanságot félretéve: valahol tuti elcsúszott a kommunikáció... szépen magyaráztad el, hogy miért nem szeretnéd vendégül látni a nővért és a pereputtyot. vagy az elején te is átmentél vadállatba? mert ezt nem említetted, és ebben az esetben érthető, ha a barinőd is kiakadt... ha meg szépen kommunikáltál, akkor meg ez van, kifogtál egy "kikéremmagamnak" menyecskét.
ha tényleg csak azért akadt ki, hogy hetek óta nem láthatta a nővérét, és talizni akar vele, akkor miért nem megy ő hozzájuk?? az nem megoldható, hogy a gyerekek ne jöjjenek, csak az anyjuk?
DE egyébként is, komolyan nem értem, nem tudjátok mi folyik manapság a világban?? Szépen, egyértelműen meg van mondva, hogy mindenki maradjon otthon. Teljesen jogos dolog, hogy nem fogadnál mást a lakásodban, de tekinve, hogy kiírtál erről egy kérdést, 1. nem vagy biztos te sem az igazadban 2. csak sajnáltatni akarod magadat.
Remélem szépen beszélted meg vele miért nem akarod, hogy testvére és a gyerekei miért ne menjenek oda. De azt is fel vetheted, hogy ő akkor megy oda amikor akar hisz a testvére.
Próbáljátok értelmesen meg beszélni a helyzetet és közös nevezőre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!