Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Kérlek térítsetek észhez!
2,5 éve vagyunk együtt, 1 éve lakunk együtt az én házamban.
Ez idő alatt 4 alkalommal jegyeztem meg valamit neki, ami számomra fura volt.
Ez nem sok szerintem.
Ő felháborodva támadva kezeli ezeket és basztatásnak veszi elnézést a kifejezésért.
Ilyenkor leidiótáz, lehülyéz, szánalmasnak tart és fenyeget, h elhagy. Aláz azzal hogy csak “arra” kellettem volna inkább neki és nem párkapcsolatra. És mindig az előző kapcsolataimmal jön ilyenkor hogy masnak is csak arra kellhettem biztos mert mindenki tudta hogy gáz vagyok. A létező összes módon aláz!
Fura dolgok amiért szóltam neki: ne telefonozzon annyit itthon(non stop azon lóg napközben is)
Mamájához vitt viragot és két virág volt az autoban én meg meg mertem kérdezni hogy kinek viszi a másikat!
Ilyen pitiáner dolgok...ő felháborodva veszi és basztatásnak ezeket
Mit kellene tennem hogy ne alázzon ne beszéljen rólam így?
Miért szeretem ennyire?
Soha nem voltam még ilyen kapcsolatban ahol így beszéltek velem!
35 éves vagyok, egy kisgyerekkel, csak hosszú távú kapcsolatokkal (4 db)
A párom 28 éves
Kérlek segítsetek észhez térni/megoldást találni.
Tudom, hogy ez nem egészséges de nagyon nehéz kiszállni mert szeretem és azt sem tudom mit szerethetek ennyire ha így viselkedik!
Úgy gondolom hogy semmi nem adhat okot az ilyen bántalmazó, alázó mondatokra egy kapcsolatban! Jól fondolom?
Az a szörnyű, hogy magam is tudom, mégis valamiért olyan érzelmeim vannak iránta, h magam sem hiszem el és, h ezt eltűröm bárkinek is!
Sose voltam ilyen...elcsodálkozok magamon. Nem tufom mit kezdhetnék azzal h ne szeressem és el tudjam küldeni
Általában az ugat a leghangosabban, akinek vaj van a füle mögött...
Amúgy ha valaki ennyire nem bírja kezelni, hogy kritikát kap, annak a nap végén magával is baja van, csak nem meri magának se bevallani.
Exem volt ilyen, de kiderült, hogy megcsalt. Neki is minden basztatás volt, így akart ellökni, meg a lelkiismeretfurdalását kompenzálni.
Olvassál utána a bántalmazó kapcsolat jeleinek. Tökéletesen benne vagy.
Az egyik velejárója, hogy az elnyomott fél ragaszkodik az elnyomóhoz.
Ha nem tudod kidobni magadtól, keressél fel egy pszichológust, hogy tegyen rendbe.
Érdekes a sztori és egy tökéletes példája a kapcsolatok többségének, sajnos nagyon sokan vannak így és én a mai napig nem értem, hogy így miért ragaszkodnak egymáshoz az emberek.
Nehéz biztosan, de ebből ki kell szállni, egyébként a vége úgyis az lesz, csak akkor már gyűlöletté fog fajulni az érzelem.
Köszi mindannyiótoknak!
Tudom, én is, h megváltoztatni vagy nem vagy csak rengeteg tűrés árán lehetne valamennyire. De kiszállni is marha nehéz. Megmagyarázhatatlan.
Tisztába vagyok a következményekkel is!
Azt nem értem, hogy ez az ember miért nem érzi a súlyát a szavainak? Szeret ő egyáltalán igazán? Hogy tud ilyet tenni?
Igyekszem magam lebeszélni róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!