Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! A parom eltunt ejszakara es nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ez szerintetek normalis?

Kozos programunk volt delutan, majd az egyik baratnoje (igen, egy jo no raadasul) felhivta hogy osszeveszett a parjaval es nem tud hova menni. Erre az en parom kitalalta hogy majd o segit neki, mert hogy milyen jo lany baratja regota. Majd azzal a lendulettel kiment az ajton es azota nem tudok rola. Kerdezem en: ilyen letezik?? Ivott is, telefont nem veszi fel, nem mondott semmit!

Mi egyutt elunk 1 eve, es egy felnott 30 eves emberrol van szo. Megorulok komolyan.. megbeszeltuk hogy a karanten alatt egyikonk sem megy sehova...

2020. ápr. 18. 22:58
 11/93 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez szakítóok. Ilyet nem csinálunk olyannal, akit szeretünk, tisztelünk. Sajnálom.
2020. ápr. 18. 23:24
 12/93 anonim ***** válasza:
32%
10es, annyira nem érdekes sztem. Vegulis már jó idő van, a pasi helyében én simán mondanám a csajnak h kocsikazzunk egyet v csak úgy legyünk az Auchan parkoloban. Bármi.
2020. ápr. 18. 23:24
 13/93 anonim ***** válasza:
91%
Az én párom meg fiú barát miatt sem lépné így le!!, hogy se telefon semmi☝️Utolsó alkalma lenne.
2020. ápr. 18. 23:25
 14/93 A kérdező kommentje:
A csaj taxival jott. A baratomnak meg szervizben a kocsija tehat csak ugy eltuntek.
2020. ápr. 18. 23:25
 15/93 anonim ***** válasza:
90%
Hát szerelmi bánatában taxiba pattan és egy párkapcsolatban levőt este későn elcsal otthonról, nekem tűnik úgy, csak hogy neki több mint barát.Barat ide vagy oda én más írnek a barátomnak vagy hívnám de nem taxiznék oda és csalnám el itthonról.
2020. ápr. 18. 23:27
 16/93 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem több ez mint barátság, másképp nem hagyott volna faképnél, úgy tűnik sokkal fontosabb nő nálad. Sajnálom, hogy így kellett megtudnod.
2020. ápr. 18. 23:32
 17/93 anonim ***** válasza:
91%
Emberek, az a legnagyobb gond ebben a sztoriban h mind tudjuk a végét, mert annyira tipikus h a többségük sztem már atelt ilyet. A pasi nem sokára v rosszabb esetben reggel hazamegy és olyat kamuzik a csajnak arról h hol voltak és mit csináltak h szerencsétlen az egészet bekajalja majd és minden megy ugyanúgy tovább.
2020. ápr. 18. 23:33
 18/93 anonim ***** válasza:
85%
De azért írjál majd, ha lesz valami fejlemény.
2020. ápr. 18. 23:36
 19/93 anonim ***** válasza:
30%
Irj mindenképpen hogy mi történt!
2020. ápr. 18. 23:49
 20/93 anonim ***** válasza:
86%
Lehet valamit tudni? Amúgy csak egy kérdés: hova valósak vagytok? Bocs, de olyat röhögök, ha kiderult h az exemrol van szó h az nem igaz. Ő is 30 éves, feszt a kocsiját csinaltatja és kefel fuvel fával. Főleg a dragalatos szeretojevel, akit mindig csak egy barátnak állított be.
2020. ápr. 18. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!