Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! A parom eltunt ejszakara es nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ez szerintetek normalis?

Kozos programunk volt delutan, majd az egyik baratnoje (igen, egy jo no raadasul) felhivta hogy osszeveszett a parjaval es nem tud hova menni. Erre az en parom kitalalta hogy majd o segit neki, mert hogy milyen jo lany baratja regota. Majd azzal a lendulettel kiment az ajton es azota nem tudok rola. Kerdezem en: ilyen letezik?? Ivott is, telefont nem veszi fel, nem mondott semmit!

Mi egyutt elunk 1 eve, es egy felnott 30 eves emberrol van szo. Megorulok komolyan.. megbeszeltuk hogy a karanten alatt egyikonk sem megy sehova...

2020. ápr. 18. 22:58
 31/93 anonim ***** válasza:
89%
Az onmagaban nem zavarna, ha vigasztalni akarna a lanyt, ez a szitu viszont tobb mint gyanus. Nem tudok jo indokot felhozni arra, hogy nem veszi fol a telefonjat es egyikuk sem reagal semmilyen feluleten, azon kivul, hogy balesetet szenvedtek vagy mas bajba keveredtek. Ha nem errol van szo, akkor sajnos tenyleg elkepzelheto, hogy nem csak baratkent tekint ra.
2020. ápr. 19. 00:34
 32/93 anonim ***** válasza:
86%
Pff. Az azért nem kevés idő. Képtelenség h ennyi idő alatt ne tudták volna megbeszelni a dolgokat. Bocs de itt már több menetes szabadtéri dugasrol brszelhetunk. Esélytelen h nem erről van szó.
2020. ápr. 19. 00:34
 33/93 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos nekem is az a megérzésem, hogy itt kicsit mélyebb vigasztalás történik. Borzasztó, hogy így kiszúrt veled és ilyen kétségek között hagy.. nagyon kíváncsi leszek a magyarázatára meg arra is, hogy elfogod-e tudni hinni amit mondd.

Írd meg mi történt.

2020. ápr. 19. 01:01
 34/93 anonim ***** válasza:
94%
Ha maradt benned annyi erő, tartás, holnap kivágod ezt a macskajancsit.
2020. ápr. 19. 01:16
 35/93 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő többet szeretne tőle, mint barátságot. A bizalmam nagyon megingana benne a helyedben.

Mikor ért haza? Mi törtènt vele? Mit mondott?

2020. ápr. 19. 05:59
 36/93 anonim ***** válasza:
29%

Az ellenkező nemű barát csak talomban tartott férfi/ nő kapcsolat.

Jó lenne, ha a kérdezo kiállna saját magáért és a párját becsomagolt bőrönd várná

2020. ápr. 19. 06:23
 37/93 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény?
2020. ápr. 19. 06:59
 38/93 A kérdező kommentje:

Szörnyű éjszakám volt, alig tudtam aludni. Nincs rosszabb érzés mint ránézni az órára és tudatosul benned hogy már reggeli 5 óra, de még mindig nem méltatnak egy válaszra.

Bolond, most írt egy üzenetet 7:30kor, hogy mivel gondolta hogy én kizártam miután elszaladt így automatikusan az anyjához ment aludni.

Ennyi derült ki, az hogy hogy, minek, kivel, mi volt előtte nem.

Aztán mintha semmi nem történt volna, mondta hogy ő még alszik, és szia. Ennyit kaptam egy éjszaka végigsírása után

2020. ápr. 19. 07:55
 39/93 anonim ***** válasza:
80%

És nem hívtad fel?

Ugyanazon a településen laktok az anyjával?

Máskor viselkedett már felelőtlenül?

2020. ápr. 19. 08:14
 40/93 anonim ***** válasza:
85%
Na, meglett akkor. Hát... legalább ennyi. Majd kiderül hogy volt. Nekem mondjuk az nem érthető, h miből gondolta azt, h kizárod...
2020. ápr. 19. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!