Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlzás, amit kérek a barátomtól az autóm használatáért cserében?
Szerencsétlen emberről úgy beszéltek, mintha fő célja lenne kárt okozni a kérdezőnek valamilyen úton. Az hogy segítő szándék lakozik mögötte, az le van tojva. Én komolyan sajnállak titeket (leginkább néhány kommentelőre gondolok). Azt hittem át fog menni az üzenet, de amikor az "aranyásó ribi" kifejezés is megjelenik (amúgy ki szerint? szerinted? mások szerint? mit számít mások véleménye?), na akkor tudod, hogy ez falra hányt borsó. Beskatulyázás, felszínesség, képmutatás, bizalmatlanság. Ez illik ide. Aki egy kicsit is értelmesebb szerintem megtudja ezt érteni, talán még elfogadni is.
Kedves kérdező egyébként gratulálok, tényleg nagyon szép dolog, hogy önerőből vetted, szó se róla. Mindenkinek más a fontos és másról álmodik. Nem látom értelmét tovább fejteni a felvetést, hogy "ezek csak tárgyak". Idővel majd rájössz te is. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!