Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is túlzás, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlzás, amit kérek a barátomtól az autóm használatáért cserében?

Figyelt kérdés
Mindkettőnknek van jogsija, autóm viszont csak nekem. Nagyon sokat spóroltam rá, hogy végre olyan autóm legyen, amilyet szeretnék, így nagyon féltem azt. Eddig senkinek nem engedtem, hogy vezesse (szüleimnek, barátoknak sem), a barátom azonban nagyon szeretné. Én viszont csak azzal a feltétellel engedném meg neki, hogy előtte írásban is vállalja, hogyha bármilyen kárt okoz a kocsiban, azt később teljes egészében megtéríti (nem vagyunk közös kasszán). Szerinte nem vagyok normális, hogy nő létemre ennyire féltem az autómat és nevetséges a kérésem. Érdekelne a véleményetek, ti ilyen szituációban mit tennétek?
2020. márc. 6. 09:51
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
17%

Szerencsétlen emberről úgy beszéltek, mintha fő célja lenne kárt okozni a kérdezőnek valamilyen úton. Az hogy segítő szándék lakozik mögötte, az le van tojva. Én komolyan sajnállak titeket (leginkább néhány kommentelőre gondolok). Azt hittem át fog menni az üzenet, de amikor az "aranyásó ribi" kifejezés is megjelenik (amúgy ki szerint? szerinted? mások szerint? mit számít mások véleménye?), na akkor tudod, hogy ez falra hányt borsó. Beskatulyázás, felszínesség, képmutatás, bizalmatlanság. Ez illik ide. Aki egy kicsit is értelmesebb szerintem megtudja ezt érteni, talán még elfogadni is.

Kedves kérdező egyébként gratulálok, tényleg nagyon szép dolog, hogy önerőből vetted, szó se róla. Mindenkinek más a fontos és másról álmodik. Nem látom értelmét tovább fejteni a felvetést, hogy "ezek csak tárgyak". Idővel majd rájössz te is. Minden jót!

2020. márc. 6. 15:14
 42/42 anonim ***** válasza:
5%
Férfi vagyok és számomra természetes lenne ha kárt okozok és én vezetem ki kell fizetnem. Számomra az lenne a sértő, hogy ezt a barátnőmnek írásba kell foglalni, hogy ennyire nem bízik bennem. Imádom az autóm de bíznék annyira a barátnőmben akinek még most jogsija sincs hogy bármikor odaadjam neki ha nekem épp nem kell. Szerintem így nem is a tudásában nem bízol hanem a felelősségtudatában, nekem szarul esne de aláírnám, de ezek után nem is használnám.
2020. márc. 7. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!