Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 23 éves. Minden idejében dolgozik és tanul amitmár a barátai is szóvá tesznek hogy túlzás. Nem a megélhetésért csinálja. Normális ez?
Nem a megélhetésért csinálja?Ezt hogy érted?
Valahol érthető,hogy 23 évesen meg akarja alapozni a jövőjét és ehhez tanul, dolgozik. Mikor máskor tegye ha nem akkor?
Viszont abban igazad van ha sérelmezed,hogy semmi másra nem szán időt, pl. a kapcsolatotokra sem.Meg kell találnia a középutat.
De ha Te ezt annyira nem tudod elfogadni akkor szakíts, vélhetőleg később se lesz más.
Manapság valahogy én is azt látom,hogy nincs választás: valaki vagy odateszi magát és teper, vagy megelégszik egy közepes bérrel, közepes egzisztenciával.
Örülj neki,én is ilyen vagyok.
Lehet támadni lepontozni de ugyanilyen vagyok,bennünk van az a férfi aminek kellene lenni a mai világban.
Nem elégszik meg ami van,nem a kormányt szídja nem tőle várja a megoldást hanem felelősséget vállal az életéért lépéseket tesz nem ül a babérjain hanem ambíciózus céltudatos ember felnőtt férfi már 23 évesen is.
Értékeld inkább,az meg,hogy kinek mi a véleménye nagyívben....
Teljesen jól csinálja,tudod majd ő fogja sokra vinni ő fog normális életet élni tűzön vízen akire meg majd irigykednek meg savazni fogjak mert megcsinálta.
Nem ez az aggasztó hanem az,hogy a 10%-unk ilyen.
Elon Musk heti 80 órát dolgozik,de Donald Trump is,Bill Gates is sőt rengeteg sikeres ember van,hogy este 10-kor végezz mert ügyfél a cég ezt kívánja.
De jó! Nemi életet is a bankszámlakivonattal él?
Sokat dolgozva sok pénzt keresni a hülye is tud, csak közben elfelejt élni és elfelejti hogy a koporsón nincsen zseb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!