Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás azt kérnem a páromtól, hogy törölje az exét?
2. Ez oké lenne HA az elején mondta volna el, h ki is volt az és nem rá kellett jönnie a kérdezőnek, h egész addig hülyének nézték... A face dolog szerintem is túlzás, de ha annyira futó kaland, nem lényeges, akkor miért kellett ennyire mélyen elhallgatni? Pláne ha össze is járnak?
Velem is volt ilyen eset, de tudtam a lányról. A párom és ő gyakran ugyanazzal a vonattal jöttek haza az egyetemről, beszélgettek mindig amivel semmi gond nem volt, de amikor már sms-ben is elkezdtek már kommunikálni, akkor mondtam, h nekem ez már nem tetszik. Érdekes, h azóta mindenhonnan törölve lett és nem én kértem rá a páromat, továbbá hisztis személyiség sem vagyok, csak elmondtam a nem tetszésemet.
Igen. Minden exem ismerosom. Elobb dobnek ki egy ilyen pasit/not, aki a multamba us beleszol. Repulnel azonnal.
N.
Igen túlzás ilyet kérni hisz az ő élete. Az ilyet el kell hagyni. Ha magától nem jön rá akkor vagy bunkó vagy nem akar rájönni mert nem lépett túl az exen vagy most is folytatódik a dolog. Ha ilyen körülmények közt kellett rájönni, hogy ki is az ex valójában akkor valamit titkolnak. Ha nem így lenne akkor elmondja kerek perec.
5# -ös, nem a múltjába szól bele hanem a jelenébe. Nem tudom neked hogy tetszene ha az akivel együtt vagy találkozgatna az exével persze titokban, Te pedig valamiből rájönnél. Biztos megdicsérnéd. Nehogy már a párját vezesse meg valaki egy ex miatt. Az akkor micsoda kapcsolat szerinted? Tartani a kapcsolatot az egy dolog, de van egy határ amikor már a jelenlegi párod kéne, hogy fontosabb legyen mint az ex. Nem pedig eltitkolni, hogy összejárnak, telefonálgatnak stb. a párja előtt pedig kamuzik, hogy akivel találkozgat az valójában az exe.
Kérdező beszélj vele és ha nem hajlik a változtatásra akkor lapát. Bár már eddig is megvezetett úgy, hogy bizalmat már eljátszotta, nem tudom megéri-e még foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!