Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzás azt kérnem a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás azt kérnem a páromtól, hogy törölje az exét?

Figyelt kérdés
Egy éve jöttünk össze, de eddig csak annyit mondott hogy volt előttem valakivel egy futó kalandja, viszont most rá jöttem ki volt az, és rosszúl esik azok után pláne hogy már voltunk is annál a nőnél a házánál és akkor még fogalmam se volt erről, most meg nagyon rosszúl esik ez a dolog pláne hogy facebookon még mindig ismerőse és ünnep napokon is köszöntgetik egymást, már beszéltem vele erről és megegyeztünk hogy lezárjuk de nem hagy nyugodni, pláne hogy még tartják a kapcsolatot..szerintetek túlzás lenne azt kérnem hogy szakitson meg vele minden kapcsolatot?
2018. júl. 3. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem túlzás. Nekem sem tetszene, így meg pláne, h tartják a kapcsolatot. Eleve őszinte se volt veled, h egy olyan nőnek a vendégségébe vitt el, akit tömködött, ráadásul úgy tettek mindketten, mintha mi sem történt volna. Nem csodálkoznék, ha még mindig lenne köztük valami.
2018. júl. 3. 10:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlzás. Most ünnepekkor megköszöntk egymást, na és?
2018. júl. 3. 10:28
 3/16 anonim ***** válasza:
21%

2. Ez oké lenne HA az elején mondta volna el, h ki is volt az és nem rá kellett jönnie a kérdezőnek, h egész addig hülyének nézték... A face dolog szerintem is túlzás, de ha annyira futó kaland, nem lényeges, akkor miért kellett ennyire mélyen elhallgatni? Pláne ha össze is járnak?

Velem is volt ilyen eset, de tudtam a lányról. A párom és ő gyakran ugyanazzal a vonattal jöttek haza az egyetemről, beszélgettek mindig amivel semmi gond nem volt, de amikor már sms-ben is elkezdtek már kommunikálni, akkor mondtam, h nekem ez már nem tetszik. Érdekes, h azóta mindenhonnan törölve lett és nem én kértem rá a páromat, továbbá hisztis személyiség sem vagyok, csak elmondtam a nem tetszésemet.

2018. júl. 3. 10:39
 4/16 anonim ***** válasza:
57%

Igen. Minden exem ismerosom. Elobb dobnek ki egy ilyen pasit/not, aki a multamba us beleszol. Repulnel azonnal.

N.

2018. júl. 3. 10:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Szóval azért repülnék mert szerelmes vagyok és nem akarom elveszíteni..mert lehet nincs már köztük semmi..de a nő 2 családos anyuka és ha egyszer megtörtént elő fordulhat, hogy még egyszer elő fog, mert ki lesz éhezve, nem is a férjével él hanem egy fiatalabb élettársa van már, meg a párom haverjával is össze járt dugni..és az ilyen nőkből bármit ki nézek.
2018. júl. 3. 10:50
 6/16 anonim ***** válasza:
3%
5ös azok szoktak ilyen nagy mellénnyel lenni, akik nagyon is egyedül vannak. Ha mindenért repül aki ki marad meg melletted? Mellesleg az egy dolog hogy a múltja de éppen hogy a jelenben is benne van miközben hülyére veszik. Kérdező én megértelek teljesen jogos a kiakadasod
2018. júl. 3. 10:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul érzed magad, addig oké. Ezzel semmi baj nincsen. De arra ne kérd, hogy torolje. Az tulzas
2018. júl. 3. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Megmondhatod neki hogy neked ez nem tetszik, ha találkoznak. Utána ha van rád egy kis tekintete, akkor fontosabbnak ítél téged. De ha facen nem beszélnek akkor eléggé felesleges. Ha akar valamit, akkor úgyis tudja, hogy hol lakik.
2018. júl. 3. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
4%

Igen túlzás ilyet kérni hisz az ő élete. Az ilyet el kell hagyni. Ha magától nem jön rá akkor vagy bunkó vagy nem akar rájönni mert nem lépett túl az exen vagy most is folytatódik a dolog. Ha ilyen körülmények közt kellett rájönni, hogy ki is az ex valójában akkor valamit titkolnak. Ha nem így lenne akkor elmondja kerek perec.

5# -ös, nem a múltjába szól bele hanem a jelenébe. Nem tudom neked hogy tetszene ha az akivel együtt vagy találkozgatna az exével persze titokban, Te pedig valamiből rájönnél. Biztos megdicsérnéd. Nehogy már a párját vezesse meg valaki egy ex miatt. Az akkor micsoda kapcsolat szerinted? Tartani a kapcsolatot az egy dolog, de van egy határ amikor már a jelenlegi párod kéne, hogy fontosabb legyen mint az ex. Nem pedig eltitkolni, hogy összejárnak, telefonálgatnak stb. a párja előtt pedig kamuzik, hogy akivel találkozgat az valójában az exe.

Kérdező beszélj vele és ha nem hajlik a változtatásra akkor lapát. Bár már eddig is megvezetett úgy, hogy bizalmat már eljátszotta, nem tudom megéri-e még foglalkozni vele.

2018. júl. 3. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Javitok..nem #5 hanem 4# esnek szólt
2018. júl. 3. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!