Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több udvarlást igénylek a páromtól, kezd ellaposodni a kapcsat és egyre többminden zavar benne. Több mint 2 ev. Mit tehetek?
Locsolkodas hülye felesleges “hagyomány”
Nem értem hogy egyes nők miért attól érzik magukat jól egy kapcsolatban ha apró kis meglepiket vagy ajándékot kapnak. Soha nem vártam el semmi ilyet
Vedd most te a kezedbe az irányítást . Sehol nincs előírva hogy csak a férfinak kell tenni egy kapcsolatban hogy az ne laposodjon el. Nem csak a férfi terhe . Tegyél érte , lepd meg valamivel, csábítsd el újra , hódítsd meg. Férfi is szereti egy kapcsolatban ha látja ha egy nő tesz érte fenn tartja a tüzet. Tegyél érte és ne csak a férfitól várd el hogy váltsa meg a világot! Ég a baj sok nővel hogy elvárja hogy a férfi udvaroljon de ő semmit nem tesz érte hogy jó legyen
a szerelem 2 év után illan el, a szerelmi hormonok mostanra "leültek".
a rossz hír az, hogy ez a pár mindkét tagjában nem feltétlenül ugyanakkor megy végbe.
nálad még tart, a párodnál kimúlt.
szeret, de valószínűleg már nem olyan szerelmes beléd.
most inkább arra figyelj, nehogy beleszeressen a hátad mögött másvalakibe.
Köszönöm a válaszokat! Igen, egy beszélgetés tényleg jót tenne... 😊
Utolsó, az a helyzet hogy nagyon szeretnék orvos lenni. Nagyon sokat tanulok és 2 hónapom maradt a finishig. És igenis több energiát adok bele és úgy csinálom ahogy írod, és nem kell hogy meglocsoljon, nem kell ajándék se. De igenis jól esne ha egyszer egyszer készítene nekem reggelit, mert mindig én készítek, stb. Nekem 2 év után is ugyanúgy fontos hogy pl. tisztán és ápoltan bújjak vele ágyba, hogy igényes maradjak. És kicsit azt érzem hogy ő lustult el...
"Több udvarlást igénylek a páromtól"
Most akkor kapcsolatban vagytok vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!