Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több udvarlást igénylek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több udvarlást igénylek a páromtól, kezd ellaposodni a kapcsat és egyre többminden zavar benne. Több mint 2 ev. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A pasim kb 3 hete állandóan dolgozik, tanul, aktívkodik és fontosnak érzi magát, bár szerintem a dolgok nagy része amit csinál, felesleges, persze én mindig támogatom mindenben és örülök a sikerének, de néha ez is nehéz ha rólam közben meg van feledkezve... Mindig a mobilt nézi (politikai dolgok miatt ami összefügg a tanulmányaival is)... olyan régen kaptam tőle bármit is, azelőtt szoktunk mélyebb dolgokról beszélni, ma már a felszines dolgok vették át az uralmat. Mindketten nehéz idoszakot élünk, én is keményen tanulok és ő is, de akkoris. Az együtt töltött hétvégéken otthon ülünk... idegesít hogy még azt is nekem kell kérnem hogy zuhizzon le szex előtt egy hosszú nap után... hogy érjem el hogy ez magától történjen? Miért nem lep meg, nem kell ajándék inkább valami apró kedvességek. Azelőtt ez megvolt, de 2 év után és a munka meg a suli közrejátszásával kezd mindez teljesen eltűnni.

2018. ápr. 1. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%

Nem értem a fiatalokban miért van mindig vágy arra, hogy megjavítsanak elromlott dolgokat.

A fogyasztói társadalmi felfogás teljesen kontraproduktív a párkapcsolatokban.

Pont, hogy a fiataloknak kéne mindig intenzív kapcsolatokat megélniük, ehelyett azt látom, hogy ők ragaszkodnak a leggörcsösebben egy kiégett kapcsolathoz, amikor még lenne esély könnyen arra, hogy egy újba belevágjanak.

2018. ápr. 1. 21:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Én azt érzem hogy szeret. Én is nagyon szeretem. Akkor miért szakítanék? Egyszerűen csak úgy érzem hogy megszokta hogy vagyok neki és most a karrierrjére koncentrál. Tudja hogy én mindig mellette leszek, nekem viszont jól esne több figyelem.
2018. ápr. 1. 22:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Holnap őszintén megbeszélem vele, úgyis csak ketten tudjuk ezt megoldani, de jól esett így névtelenül megosztani másokkal és köszönöm a véleményeteket és köszönöm a válaszokat! 😊
2018. ápr. 1. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!