Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzás azt kérnem a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás azt kérnem a páromtól, hogy törölje az exét?

Figyelt kérdés
Egy éve jöttünk össze, de eddig csak annyit mondott hogy volt előttem valakivel egy futó kalandja, viszont most rá jöttem ki volt az, és rosszúl esik azok után pláne hogy már voltunk is annál a nőnél a házánál és akkor még fogalmam se volt erről, most meg nagyon rosszúl esik ez a dolog pláne hogy facebookon még mindig ismerőse és ünnep napokon is köszöntgetik egymást, már beszéltem vele erről és megegyeztünk hogy lezárjuk de nem hagy nyugodni, pláne hogy még tartják a kapcsolatot..szerintetek túlzás lenne azt kérnem hogy szakitson meg vele minden kapcsolatot?
2018. júl. 3. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Miért kéne törölni? Én az fb-s "ismerőseim" 90%-val nem tartok semmilyen szoros kapcsolatot, egyszerűen csak ismerjük egymást valahonnan és anno bejelöltük egymást.

Elég pitiáner vagy, szerinted a páros minek fog nézni? Igen, egy önbizalomhiányos és kisebbségi komplexusos kis takonynak. Kell ez neked? De direkt magad alá szarsz?

2018. júl. 3. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Túlzás. Nem egy nagy kapcsolattartás, hogy negyedévente köszöntik egymást és beszélnek pár szót.
2018. júl. 3. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért fog megcsalni, vagy összejönmi vele újra, mert ismerősök a facen. Ennyire ne legyél buta. Az, hogy ünnepnapokon felköszöntik egymást, szerintem természetes. Az nekem sem tetszene, ha beszélgetnének egyfolytában, de erről szó nincs ugye? Akkor ne legyél már ilyen gyerekes. Neked szerintem az a bajod hogy ismered a párod... Ha pedig a párod oyan pasas, akkor cseszheted, nem számít hogy letöröltetted vele, vagy sem. Ha nem így van, akkor pedig ne hisztizz hulyesegeken mert kidob a fenébe.
2018. júl. 3. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem csk túlzás, hanem alapjaiban rossz megközelítés.

Miből gondolod, hogy a hűség és bizalom kialakításának és fenntartásának az az eszköze, hogy megpróbálod kizárni az életéből azokat a személyeket és helyzeteket, amik potenciálisan hűtlenséghez vezetnek? Tudom, sokan csinálják így, de ez akkor sem célravezető. Nem kívülről kell tiltani és korlátozni a párodat, hanem belülről építgetni és megerősíteni a kapcsolatot. Hagyd meg az autonómiáját, hagyd meg a döntési szabadságát.

2018. júl. 3. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:

@5: A féltékenység az önbizalomhiányból és önértékelési problémából fakad, erre pedig most te magad vagy a tökéletes példa. Te attól félsz, hogy a barátod talán megkívánja azt a nőt és inkább őt választja, mint téged. A valóság ugyanakkor az, hogy veled van és ha meg akar csalni, akkor meg fog csalni akkor is ha éppen nem ismerősök az illetővel és nem köszöntgetik egymást húsvétkor meg karácsonykor.

Ha nem akarok tönkrevágni a kapcsolatod, akkor lenyugszol és megpróbálod helyretenni magad és a gondolataid. Tanulj meg bízni a barátodban, különben vége lesz.

2018. júl. 3. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Túlzás, én ki is dobnálak egy ilyenre.

Ha ilyen alacsony az önbizalmad, menj, tuningol, de a ne a párodat szívasd már miatta.

29n

2018. júl. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!