Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás azt kérnem a páromtól, hogy törölje az exét?
Miért kéne törölni? Én az fb-s "ismerőseim" 90%-val nem tartok semmilyen szoros kapcsolatot, egyszerűen csak ismerjük egymást valahonnan és anno bejelöltük egymást.
Elég pitiáner vagy, szerinted a páros minek fog nézni? Igen, egy önbizalomhiányos és kisebbségi komplexusos kis takonynak. Kell ez neked? De direkt magad alá szarsz?
Nem csk túlzás, hanem alapjaiban rossz megközelítés.
Miből gondolod, hogy a hűség és bizalom kialakításának és fenntartásának az az eszköze, hogy megpróbálod kizárni az életéből azokat a személyeket és helyzeteket, amik potenciálisan hűtlenséghez vezetnek? Tudom, sokan csinálják így, de ez akkor sem célravezető. Nem kívülről kell tiltani és korlátozni a párodat, hanem belülről építgetni és megerősíteni a kapcsolatot. Hagyd meg az autonómiáját, hagyd meg a döntési szabadságát.
@5: A féltékenység az önbizalomhiányból és önértékelési problémából fakad, erre pedig most te magad vagy a tökéletes példa. Te attól félsz, hogy a barátod talán megkívánja azt a nőt és inkább őt választja, mint téged. A valóság ugyanakkor az, hogy veled van és ha meg akar csalni, akkor meg fog csalni akkor is ha éppen nem ismerősök az illetővel és nem köszöntgetik egymást húsvétkor meg karácsonykor.
Ha nem akarok tönkrevágni a kapcsolatod, akkor lenyugszol és megpróbálod helyretenni magad és a gondolataid. Tanulj meg bízni a barátodban, különben vége lesz.
Túlzás, én ki is dobnálak egy ilyenre.
Ha ilyen alacsony az önbizalmad, menj, tuningol, de a ne a párodat szívasd már miatta.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!