Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlzás, amit kérek a barátomtól az autóm használatáért cserében?
Valahol érthető, hogy félted, hiszen sokat dolgoztál érte, de ha szerződés egyáltalán felmerül egy párkapcsolatban, ott nem lehet valami hatalmas szerelem és bizalom. Ti nem párkapcsolatban éltek, csak valamiféle szexkapcsolattal kiegészített lakótársi szövetségben.
Ilyen szituációban sosem voltam, páromnak van kocsija, nekem nincs, soha fel sem merült, hogy ne használhatnám, ahogy nekem van lakásom, páromnak nincs és nem kötöttünk szerződést a lakbérről. Sőt, egyszer koccantam a kocsijával, nem fizettette ki velem.. :D
Ha neked így jó, akkor jó. Nekem nem lenne.
Egyetértek veled #31. Nekem sem jutna ilyesmi eszembe, abszolút fel sem merülne ez a szerződéses dolog a gondolataimban. Egyszerűen megosztom amim van és bízom annyira a páromban, hogy ha bármi történik azt úgy is ketten oldjuk meg. :)
Néha elképedek milyen kapcsolatok léteznek.
Miről beszéltek? Milyen közös dolgok? Miért kéne megosztani?
A kérdező vette az autót a SAJÁT pénzből.
Nem mellesleg 3 millióért.
Ha a srác rommá töri a saját hibájából azt garantálom hogy nem fizeti ki a 3 millát.
De elég ha csak megtöri és lesz 400-500 ezres kár. Azt vajon ki fogja fizetni? Kötve hiszem. Inkább lelèp szó nélkül a csajt meg letiltja mindenhol. Annyira nyilvánvaló ez a "nő létedre" beszólás után.
"Ha feltételezed, hogy egy esetleges kár esetén nem segítene neked, vagy nem érezné magáének a feladatot, akkor miért vagy vele?"
Na ez egy nagyon jó kérdés, szerintem ők is "érzik" milyen kapcsolat is az övék, ahol így viselkednek és ilyen kérdéseket fogalmaznak, sőt még írnak is ki a párjukról. De szerintem a kérdező is tudja, hiszen nem tette volna fel a kérdést amúgy. :)
"De elég ha csak megtöri és lesz 400-500 ezres kár. Azt vajon ki fogja fizetni? Kötve hiszem. Inkább lelèp szó nélkül a csajt meg letiltja mindenhol. Annyira nyilvánvaló ez a "nő létedre" beszólás után."
Szóval ennyit ér egy kapcsolat?
Tudod, lehet hogy a kár több milliós lenne és lehet, hogy nem pár hónapba telne összeszedni rá a javítás költségét, de kit érdekel?! Attól még nem leszek rá mérges vagy nem fogom elhagyni. Mindenkivel történhet baleset.
Meg lehet oldani a munkába járást nélküle? Meg! Szerintem a legtöbb dolgot meg lehet oldani, csak akarat kérdése, maximum a komfortérzetünk csökken.
A nap végére két fontos dolog van ami igazán számít, az egyik hogy azzal vagyok akit szeretek és viszont szeret, a másik hogy egészségesek vagyunk és épek.
Ezek csak tárgyak, amik eltörnek, tönkremennek. Pár év múlva nem fog számítani.
A válaszok lehúzását kifejezetten viccesnek találom, bár nem is vártam mást.
"Ezek csak tárgyak, amik eltörnek, tönkremennek."
Persze, a nő aranyásó ribi, ha elfogad egy meghívást, de ha a pasi egy 3millios autót akar einstandolni, akkor az csak egy tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!