Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlzás, amit kérek a barátomtól az
autóm használatáért cserében?
Figyelt kérdés
Mindkettőnknek van jogsija, autóm viszont csak nekem. Nagyon sokat spóroltam rá, hogy végre olyan autóm legyen, amilyet szeretnék, így nagyon féltem azt. Eddig senkinek nem engedtem, hogy vezesse (szüleimnek, barátoknak sem), a barátom azonban nagyon szeretné. Én viszont csak azzal a feltétellel engedném meg neki, hogy előtte írásban is vállalja, hogyha bármilyen kárt okoz a kocsiban, azt később teljes egészében megtéríti (nem vagyunk közös kasszán). Szerinte nem vagyok normális, hogy nő létemre ennyire féltem az autómat és nevetséges a kérésem. Érdekelne a véleményetek, ti ilyen szituációban mit tennétek?
"Nő létedre" - > Miért, ha egy nő kocsija törik össze, és ő bukik rajta nagyot, az nem olyan rossz, mintha egy férfi autójával történne ugyanez?
2020. márc. 6. 10:17
12/42 anonim válasza:
Mivel nem írta alá azonnal, kérdés nélkül, így most már, ha alá is írná sem adnám oda neki, mert tuti nem állná a saját hibáit! A papírral meg mehetsz ahová akarsz, attól még a kocsid nem lesz rendben!
(Húsz éves kocsim van, és nem költök rá többet, sőt kevesebbet sokszor, mint egy öt évesre, például...)
2020. márc. 6. 10:19
13/42 anonim válasza:
Hát, egy nyolc hónapos kapcsolatban meg végképp ne pattogjon, már bocsánat. Ennyi idő jó eséllyel ki sem ismered annyira, hogy tudd, hogy elsunnyogja a kárt, vagy inkább nem eszik, csak kifizesse neked... Szóval vegyen magának kocsit, ha nem tetszenek a feltételei, spóroljon rá, ahogy te is megtetted.
2020. márc. 6. 10:22
14/42 A kérdező kommentje:
Ezt a nő létemre dolgot arra értette, hogy általában a férfiaknál jóval gyakoribb, hogy féltik az autójukat, bár valóban elég szerencsetlenül fogalmazta meg. Az életben nem tekint másodrendű állampolgárnak csak azért mert nő vagyok, így nem akadtam fenn különösebben a megfogalmazásán, értettem, hogy mit akar vele mondani. Az más kérdés, hogy nem értek vele ebben egyet.
2020. márc. 6. 10:23
15/42 anonim válasza:
Ez a dolog leegyszerűsítve ugyanaz mintha pénzt kért volna kölcsön. Te azt mondanád, ok adok, de írjunk róla papírt, erre Ő azt mondja nem írja alá... Akkor nem is akarja megadni, nem?
Jogos a félelmed, mindenkinek a saját dolga a fontos, kinek mi. Ez van.
Nem feltétlenül szándékosan tudja össze törni, lehet az véletlenül is úgy, hogy nem kap betétlapot! Az elrontásról nem beszélek...
2020. márc. 6. 10:23
16/42 A kérdező kommentje:
3-an is ugyanazt kérdeztétek privátban, egyszerűbb itt megválaszolnom: nem, nem volt még neki autóbalesete és kárt sem okozott más autójában.
2020. márc. 6. 10:26
17/42 anonim válasza:
Egy aláírás, ha még előtte egy másodpercig mosolygok is, kb. öt másodperc!
Miről beszélünk?
2020. márc. 6. 10:28
18/42 anonim válasza:
"A "nő létemre" nàlam azonnal szakítás. Azért mert nőnek születtem, nem kötelező eltűrnöm a lenéző megnyilvánulását."
Azért mert nőnek születtél nem kellene mindent sértésnek venni komplexusoskák.
2020. márc. 6. 10:30
19/42 anonim válasza:
A külön kassza ok, de még ezen is rugózik, hogy vállaljon egy lehetséges felelősséget, na az elgondolkodtató..., párkapcsolati szempontból.
2020. márc. 6. 10:30
20/42 A kérdező kommentje:
Egyébként jogilag ilyet kérhetek, elég ha én írom meg és aláírja vagy mindenképp kell hozzá ügyvéd is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!