Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlzás, amit kérek a barátomtól az autóm használatáért cserében?
Simán, nagy értékű vagyontárgy kölcsönadása. Bőven elég egy papír adatokkal, ha lehet kettő tanúval.
Ez egyébként akkor is érdemes lenne, ha simán oda adjuk egy családtagnak, havernak, jogilag.
Ügyvéd csak akkor érdemes, ha tízenmillás kocsiról van szó...
Bele kell írni, hogy határozatlan időre, vagy 2020.12.31.-ig, alkalmankénti használatra.
Nem kell minden nap, pl.,....
Viszont amiért ennyire ellene volt, én már nem adnám oda!
Nos, ahogy a pasid reagált, én előre szólok, hogy az lesz, hogy neked kell majd kuncsorognod a saját autodert, hiszen "nő létedre" övé az elsőbbség.
Én tuti nem adnám oda neki.
Ha ennyire félted az autód, miért nem kötsz rá CASCO biztosítást?
Az autó használtatot ez után nyugodt szívvel megoszthatod. A felmerülő költségeket persze a használat arányában megosztjátok.
Persze, pont Cascot fog fizetni, amikor nincs pénze fenntartani egy autót.
Amúgy tankolni akar? Fenntartasi költségekbe beszáll? Gondolom nem. Főleg az utóbbit.
Ő bízik magában, minek kössön casco-t???
Kössön a barátja, ha nem akarja zsebből fizetni minden kárt az autó kölcsönhasználata kapcsán, esetleg!
Én azt tanácsolom, oldja meg a közlekedését, miképp nyolc hónappal ezelőtt tette! Vicces, hogy közel harminchoz nincs egy kocsija, amit fent tud tartani, de igénye az van rá.
Kicsit tovább gondolva, miképp vállalna felelősséget egy becsúszott terhesség estén, ott sem írná alá, hogy Ő az apa...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!