Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Na most nem tudom, hogy isten teremtett e hozzám hasonló barmot, remélem igen.

A helyzet, hogy a barátnőmmel sokszor beszélgetünk család, gyerekek témáról és azt mondta van egy "húga" aki nagyon "hasonlít" rá, nem csak szokásában, viselkedésében de kinézetben is. Itt még a "nagyon hasonlít" megjegyzést hallva nem gondoltam semmi komolyra, majd azt mondta, hogy szeretne bemutatni neki, mondom jó persze mikor? Ez volt 2 napja, és el is érkeztünk a jelenbe ugyanis kiderült, hogy nem a barátnőmmel hanem a húgával feküdtem le és miután megtörtént a dolog beismerte, hogy nem a nővére az vagyis a barátnőm hanem a húga (?) én meg mondom neki ne viccelj már inkább azt mondd mikor mutatod be, erre benyögi, hogy nem viccel, a barátnőm és ő ikertestvérek és csak arra voltak kíváncsiak, hogy felismerném e a barátnőmet ha amúgy máshogy viselkedne, tehát értitek, hogy felismerném e ha valami nagyon nem ő rá vall, UGYANIS, szöges ellentétei egymásnak, persze állítása szerint, mert ezt én nem vettem észre és ő is mondta, hogy a szex nem volt tervbe de ezt a legvégén nyögte ki most mit csináljak?

Azt mondta nem mondja el a nővérének csak azt, hogy nem "nagyon" tűnt fel, hogy nem ő az de azt nem mondja el, hogy lefeküdtem vele, pedig tényleg amúgy nem is nagyon ellenkezett ami viszont feltűnt mert a barátnőmnek mindig "húzni kell kicsit az agyát", hogy begerjedjen, neki nem, ez mondjuk fura volt de most ezt ki gondolta volna?

Hát én a "nagyon hasonlít" szöveget nem így gondoltam, de most meg azzal szórakozik, hogy elmondja neki ha nem maradok vele, mondom mi?

Átb**zva érzem magam mert végül is át lettem b**zva rendesen, ráadásul nem is ezt volt a "tervük" de most meg zsarol, amiből leesett, hogy tényleg nem olyan mint a barátnőm, mondhatnám azt, hogy ő az ördög a barátnőm meg az angyal kb.

Kipenderíteném mert így elegem van belőle, de mi van ha beváltja a fenyegetését és beárul? Azt mondja neki mindegy, hogy tudja e a barátnőm vagy nem, de velem nagyon kib*szna ha nem maradnék vele. Ezt most így hogyan? Én sem merem elmondani neki, mert egy r*b*nc miatt nem fogok lemondani róla. Please help!

2020. febr. 20. 22:00
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
93%
Mindkét nő emberileg kuka, ha akarsz egy kicsit szórakozni, dugd mindkettőt egy ideig aztàn kész😂
2020. febr. 21. 20:43
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Aham... Ezért nem vesznek titeket emberszámba a nők, mert ilyeneket írogattok, hogy dugjad mindkettőt, meg mi a probléma, két csajt is dughatsz. Aztán meg sírtok, hogy nincs nőtök, meg milyenek a nők.

🤔

Hát ja. Magyar "férfiak".

2020. febr. 25. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!