Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Na most nem tudom, hogy isten teremtett e hozzám hasonló barmot, remélem igen.

A helyzet, hogy a barátnőmmel sokszor beszélgetünk család, gyerekek témáról és azt mondta van egy "húga" aki nagyon "hasonlít" rá, nem csak szokásában, viselkedésében de kinézetben is. Itt még a "nagyon hasonlít" megjegyzést hallva nem gondoltam semmi komolyra, majd azt mondta, hogy szeretne bemutatni neki, mondom jó persze mikor? Ez volt 2 napja, és el is érkeztünk a jelenbe ugyanis kiderült, hogy nem a barátnőmmel hanem a húgával feküdtem le és miután megtörtént a dolog beismerte, hogy nem a nővére az vagyis a barátnőm hanem a húga (?) én meg mondom neki ne viccelj már inkább azt mondd mikor mutatod be, erre benyögi, hogy nem viccel, a barátnőm és ő ikertestvérek és csak arra voltak kíváncsiak, hogy felismerném e a barátnőmet ha amúgy máshogy viselkedne, tehát értitek, hogy felismerném e ha valami nagyon nem ő rá vall, UGYANIS, szöges ellentétei egymásnak, persze állítása szerint, mert ezt én nem vettem észre és ő is mondta, hogy a szex nem volt tervbe de ezt a legvégén nyögte ki most mit csináljak?

Azt mondta nem mondja el a nővérének csak azt, hogy nem "nagyon" tűnt fel, hogy nem ő az de azt nem mondja el, hogy lefeküdtem vele, pedig tényleg amúgy nem is nagyon ellenkezett ami viszont feltűnt mert a barátnőmnek mindig "húzni kell kicsit az agyát", hogy begerjedjen, neki nem, ez mondjuk fura volt de most ezt ki gondolta volna?

Hát én a "nagyon hasonlít" szöveget nem így gondoltam, de most meg azzal szórakozik, hogy elmondja neki ha nem maradok vele, mondom mi?

Átb**zva érzem magam mert végül is át lettem b**zva rendesen, ráadásul nem is ezt volt a "tervük" de most meg zsarol, amiből leesett, hogy tényleg nem olyan mint a barátnőm, mondhatnám azt, hogy ő az ördög a barátnőm meg az angyal kb.

Kipenderíteném mert így elegem van belőle, de mi van ha beváltja a fenyegetését és beárul? Azt mondja neki mindegy, hogy tudja e a barátnőm vagy nem, de velem nagyon kib*szna ha nem maradnék vele. Ezt most így hogyan? Én sem merem elmondani neki, mert egy r*b*nc miatt nem fogok lemondani róla. Please help!

2020. febr. 20. 22:00
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Én vagyok a srác még mindig. -.-'

Milyen erőszak? Nem az akarata ellenére történt beleegyezett.

2020. febr. 20. 22:44
 12/42 anonim ***** válasza:
97%
Szép munka volt testvérem 😁
2020. febr. 20. 22:45
 13/42 anonim ***** válasza:
96%
Kamu.
2020. febr. 20. 22:53
 14/42 anonim ***** válasza:
97%
Ès mièrt baj, ha elmondja? Ez nem a te sarad, hanem a tesójè. Nem neked kell szègyenkezned.
2020. febr. 20. 22:55
 15/42 anonim ***** válasza:
71%

Nem veszed észre te agyament, hogy éppen ezzel az "alapos" körbemagyarázással buktatod le magad.

Ikrekről álmodozol, miközben egy szóló nőt sem bírsz összeszedni? Mekkora égő vagy haver! :(

2020. febr. 20. 22:58
 16/42 A kérdező kommentje:
Utolsó nézd csak ki beszél. Kicsit frusztrált vagy nem? Mindegy, nem kamu és nem ábrándozok de hidd csak ezt, valakinek hinnie is kell tudod, inkább menj szerezz egy lányt aki TALÁN elvisel és szeret téged majd utána nem leszel ilyen frusztrált kis görcs.
2020. febr. 20. 23:21
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
A te akaratod ellenere törtent. Vagy lefeküdtel volna amugy is a hugaval? Mert akk zsaroljon csak.
2020. febr. 20. 23:23
 18/42 anonim ***** válasza:
81%

Ez mekkora sztori😂 Tuti kamu, de ha nem, akkor meg nem értem, mit sírnak itt, hogy "jelentsd" meg "női erőszak"

Ember! Két nőt rakhatsz egyszerre, mit akarsz még?

2020. febr. 20. 23:32
 19/42 A kérdező kommentje:

Nagyon buták vagytok komolyan.

Leírtam nem egyszer, hogy nem akarok tőle semmit és hogy palira vettek, most erre írják többen, hogy ugyan mindkettőt dughatod, megadjam nektek a teljes nevét és a címét? Dughatjátok nyugodtan. Barmok.

2020. febr. 20. 23:37
 20/42 A kérdező kommentje:
Addig sem engem csesztet.
2020. febr. 20. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!