Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Na most nem tudom, hogy isten teremtett e hozzám hasonló barmot, remélem igen.

A helyzet, hogy a barátnőmmel sokszor beszélgetünk család, gyerekek témáról és azt mondta van egy "húga" aki nagyon "hasonlít" rá, nem csak szokásában, viselkedésében de kinézetben is. Itt még a "nagyon hasonlít" megjegyzést hallva nem gondoltam semmi komolyra, majd azt mondta, hogy szeretne bemutatni neki, mondom jó persze mikor? Ez volt 2 napja, és el is érkeztünk a jelenbe ugyanis kiderült, hogy nem a barátnőmmel hanem a húgával feküdtem le és miután megtörtént a dolog beismerte, hogy nem a nővére az vagyis a barátnőm hanem a húga (?) én meg mondom neki ne viccelj már inkább azt mondd mikor mutatod be, erre benyögi, hogy nem viccel, a barátnőm és ő ikertestvérek és csak arra voltak kíváncsiak, hogy felismerném e a barátnőmet ha amúgy máshogy viselkedne, tehát értitek, hogy felismerném e ha valami nagyon nem ő rá vall, UGYANIS, szöges ellentétei egymásnak, persze állítása szerint, mert ezt én nem vettem észre és ő is mondta, hogy a szex nem volt tervbe de ezt a legvégén nyögte ki most mit csináljak?

Azt mondta nem mondja el a nővérének csak azt, hogy nem "nagyon" tűnt fel, hogy nem ő az de azt nem mondja el, hogy lefeküdtem vele, pedig tényleg amúgy nem is nagyon ellenkezett ami viszont feltűnt mert a barátnőmnek mindig "húzni kell kicsit az agyát", hogy begerjedjen, neki nem, ez mondjuk fura volt de most ezt ki gondolta volna?

Hát én a "nagyon hasonlít" szöveget nem így gondoltam, de most meg azzal szórakozik, hogy elmondja neki ha nem maradok vele, mondom mi?

Átb**zva érzem magam mert végül is át lettem b**zva rendesen, ráadásul nem is ezt volt a "tervük" de most meg zsarol, amiből leesett, hogy tényleg nem olyan mint a barátnőm, mondhatnám azt, hogy ő az ördög a barátnőm meg az angyal kb.

Kipenderíteném mert így elegem van belőle, de mi van ha beváltja a fenyegetését és beárul? Azt mondja neki mindegy, hogy tudja e a barátnőm vagy nem, de velem nagyon kib*szna ha nem maradnék vele. Ezt most így hogyan? Én sem merem elmondani neki, mert egy r*b*nc miatt nem fogok lemondani róla. Please help!

2020. febr. 20. 22:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csak a mesében van. Biztos hogy ez nem igaz:)
2020. febr. 21. 06:15
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon szép mese. Főleg, mert annyira meg akartad csavarni, hogy egyértelmű. De vicces, szóval a kamu ellenére a válaszom:

Így is úgy is vége a kapcsolatodnak, csak az a kérdés, hogy megtudja-e, hogy levartad a tesóját, állításod szerint, hiszen ezt írtad a kommentben. Akkor mi a fene a kérdés? Nem elég, hogy ennyi volt, még akarsz a nyakadba egy kétszínű pitsát?

De még ha nem is mondaná el, ha tovább dugod, mire lenne az megoldás? Tartós kapcsolatot akarnál, így pedig az biztos nem lesz belőle, hiszen ezt így nem lehet sokáig folytatni. Bár én már alapból kidobnám a helyedben mindkettőt, mert egyformán benne voltak abban, hogy átverjenek, megtévesszenek. Ilyen beteg agyú emberek kellenek a fenének.

2020. febr. 21. 06:26
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el mielobb a baratnodnek. Az egyetlen lehetoseg h megtartsd,az az oszinteseg.
2020. febr. 21. 06:59
 34/42 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem lenne kamu, azt mondanám csináld mindkettőt amíg lehet.

az élet rövid:) ha ez a valóságban is megtörténne,akkor mégegyszer ilyen ebben az életben nem lesz. Dugnám mindkettőt felváltva, tart ameddig tart. Ha kirúgnak, utana is ráérnél komoly kapcsolatot keresni.

egy ilyen szitura még nagypapa korában is nosztalgiával emlékeznél,hozzá teszem, ha nem lenne az egész egy szép romantikus mese:)

2020. febr. 21. 07:40
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod...én tegyük fel hogy elhiszem de akkor is van nehány dolog aki sántít.

1. Van pár ikerpár ismerősöm (egypetéjű ikrek) és mindegyik nagyon hasonlít a másikra de NEM ugyanolyanok. Sose volt kapcsolatom egyikkel se de sosem kevertem össze őket, meg lehetett különböztetni őket.. Akkor ha az egyik a barátnőd, akkor pláne nehezen hiszem el hogy nem vetted észre hogy az a csaj, nem a te barátnőd...nincs két egyforma ember. Ha csak egy mákszemnyi különbség van, azt is észre lehet venni.

2. Nehéz elhinni hogy a barátnőd ikertestvére ennyire be akar tartani a saját testvérének. Tehát vagy a csaj egy kétszínű s**gfej, vagy ezek ketten csak játszanak veled és a barátnőd se vesz komolyan.

3. Mióta vagytok ti együtt hogy csak most tudsz a tesóról?

4. En tuti dobnám mind a kettőt, mert ez egy aljas "játék" es nem is korrekt valakivel a bolondját járatni és én az állitolagos páromtól ezt nem tűrném el.

5. Still,kamu szagú egy picit sorry

2020. febr. 21. 10:29
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Láttad már őket egyszerre? Az is eszembe jutott, hogy megjátszotta, hogy van egy ikerhúga és kíváncsi, hogy mit mondasz.
2020. febr. 21. 11:48
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Szegény át lettél verve :D:DD

És akkor mi van? Át lettél VERVE, tehát akkor nem rád fog haragudni a csajod hanem a hugára.

2020. febr. 21. 16:44
 38/42 Rockarc ***** válasza:
90%

Hanyagolnam mindkettot. Egyreszt a noverke jatszmazik es balszerencsere a ribis hugocskajat vonta be a jatekba. Masreszt nem szeretnel te az eleted hatralevo reszeben ezzel a luvnyaval talalkozni a vasarnapi ebednel. Azt kell felfognod, hogy kulonbozo okok miatt, de mindket csak off-os.

43F

2020. febr. 21. 17:43
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz lenne a sztori: most nem azért, de milyen pasi az aki nem ismeri fel a sajàt pàrjàt? Ebből sehogy se jössz ki jól szerintem, de inkàbb tőled kellene megtudnia a baràtnődnek.

Vagy bevàllalhatod azt is, hogy a szexet egyszerűen letagadod. Ha nincsenek fotók, video stb akkor te tagadod, a tesó meg azt mondja szex volt. Innentől a baràtnőn múlik kinek hisz. A hugànak aki elvileg összefeküdt a pasijàval, vagy a szerelmének.

2020. febr. 21. 18:54
 40/42 1112 ***** válasza:
88%

Hát, a barátnő is bennevolt az átverős buliban, tehát szerintem pl nem lenne értelme tagadni.A barátnő engedte oda a húgát, hogy adja ki magát neki. Mármint tegyen úgy, mintha ő lenne. Ő meg aztán úgy is tett. Csak a csávónak nem szóltak, csak ő nem volt beavatva, hogy volt egy ilyen "csere", merthogy létezik egy ikertestvér, és senkitől nem számított volna ilyesmire az ember; hogy ilyen létezik, hogy a barátnő odaküldi a testvérét.

Ja amúgy láttam már olyan ikreket; akik énnekem full egyformának tűntek. Szóval ez egy olyan lehetetlen eset; lehetetlen helyzet; hogy az ember erre, ilyesmire egyáltalán nem számít; hogy valaki ilyesmi játékot fog űzni vele; meg még belekergeti a testvérét, hogy feküdjön le a csávójával; mondjuk aki lefeküdt a csávóval, annak a csajnak talán nem volt ellenére. De végülis talán valamilyen szinten áldását adta a barátnő, hogy akár lehet is közöttük valami. Na jó, nem, de határeset; pl csókot biztos megengedte nekik; de amúgy lehet, hogy a két csaj megbeszélte, hogy osztozni akarnak, és akkor a tesó kitalálta, hogy márpedig ő nem akar osztozni, és most ki akarja túrni az eredeti barátnőt, mert olyan jó volt neki a csávóval, hogy ezután már nem akarja őt "átengedni" másnak.

2020. febr. 21. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!