Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ikertestvérével feküdtem le?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Na most nem tudom, hogy isten teremtett e hozzám hasonló barmot, remélem igen.

A helyzet, hogy a barátnőmmel sokszor beszélgetünk család, gyerekek témáról és azt mondta van egy "húga" aki nagyon "hasonlít" rá, nem csak szokásában, viselkedésében de kinézetben is. Itt még a "nagyon hasonlít" megjegyzést hallva nem gondoltam semmi komolyra, majd azt mondta, hogy szeretne bemutatni neki, mondom jó persze mikor? Ez volt 2 napja, és el is érkeztünk a jelenbe ugyanis kiderült, hogy nem a barátnőmmel hanem a húgával feküdtem le és miután megtörtént a dolog beismerte, hogy nem a nővére az vagyis a barátnőm hanem a húga (?) én meg mondom neki ne viccelj már inkább azt mondd mikor mutatod be, erre benyögi, hogy nem viccel, a barátnőm és ő ikertestvérek és csak arra voltak kíváncsiak, hogy felismerném e a barátnőmet ha amúgy máshogy viselkedne, tehát értitek, hogy felismerném e ha valami nagyon nem ő rá vall, UGYANIS, szöges ellentétei egymásnak, persze állítása szerint, mert ezt én nem vettem észre és ő is mondta, hogy a szex nem volt tervbe de ezt a legvégén nyögte ki most mit csináljak?

Azt mondta nem mondja el a nővérének csak azt, hogy nem "nagyon" tűnt fel, hogy nem ő az de azt nem mondja el, hogy lefeküdtem vele, pedig tényleg amúgy nem is nagyon ellenkezett ami viszont feltűnt mert a barátnőmnek mindig "húzni kell kicsit az agyát", hogy begerjedjen, neki nem, ez mondjuk fura volt de most ezt ki gondolta volna?

Hát én a "nagyon hasonlít" szöveget nem így gondoltam, de most meg azzal szórakozik, hogy elmondja neki ha nem maradok vele, mondom mi?

Átb**zva érzem magam mert végül is át lettem b**zva rendesen, ráadásul nem is ezt volt a "tervük" de most meg zsarol, amiből leesett, hogy tényleg nem olyan mint a barátnőm, mondhatnám azt, hogy ő az ördög a barátnőm meg az angyal kb.

Kipenderíteném mert így elegem van belőle, de mi van ha beváltja a fenyegetését és beárul? Azt mondja neki mindegy, hogy tudja e a barátnőm vagy nem, de velem nagyon kib*szna ha nem maradnék vele. Ezt most így hogyan? Én sem merem elmondani neki, mert egy r*b*nc miatt nem fogok lemondani róla. Please help!

2020. febr. 20. 22:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%
Én örömmel vallanom😏
2020. febr. 20. 23:40
 22/42 anonim ***** válasza:
26%
Vállalom*
2020. febr. 20. 23:40
 23/42 peca1000 ***** válasza:
74%

Továbbra is feküdje a nőddel, és a testvérével is.

Ha lebuksz, mondhatod, hogy azt hitted, hogy vele szexxelsz.

De a legjobb, ha elmondod a barátnődnek, hogy mi történt, és nem a te hibád.

2020. febr. 20. 23:47
 24/42 1112 ***** válasza:
100%
Ez kemény. De egyébként meg voltál tévesztve, tehát tényleg nem a te sarad; te azt hitted, hogy a barátnőd az. Egyébként ebben a barátnőd is benne volt talán valamennyire; mert ő találta ki, hogy tegyenek egy próbát, hogy vezessenek félre. De egyébként szóval te nem tudtad, hogy az a nő az nem a barátnőd, szóval full át voltál verve; mert a tesó ugye a barátnőnek adta ki magát, te meg azt hitted,hogy a barátnőd az, és nem a testvére; és fogalmad sem volt , hogy ikrek, és hogy át akarnak majd ejteni, és a barátnőd a húgát küldi majd el maga helyett a randira. Holott pedig nem erről volt szó; arról volt szó, hogy vele, a barátnőddel találkozol, tehát átejtett; viszont a durvább, hogy a tesó meg le is feküdt veled; neki azt kellett volna mondania, hogy nem , különben meg szal ő is átvert, ő még jobban is, mint a másik, tehát itt kábé te áldozat is vagy valamilyen szinten, függetlenül attól, hogy jó volt -e a tesóval, vagy nem. Tehát te ezt nyugodtan elmondhatod; mondd el te, menj elébe a dolgoknak, és akkor a másik, aki nem a barátnőd, nem tud vele zsarolni. És mondd meg még azt is, hogy amikor mondta, hogy ő a húga, akkor nem hitted el, azt hitte, hogy csak viccel.
2020. febr. 20. 23:47
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem sikerült válaszolnia, hogy mièrt is baj, ha elmondja? Ez az ő gerinctelensège volt, nem a tièd.
2020. febr. 20. 23:59
 26/42 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak az a baj, hogy ha ezt így előadom neki ilyen részletesen még kevésbé fog nekem hinni, úgy mint itt a kommentekben, láttad minél részletesebb annál "kamu szagúbb". Most ezt előadom neki tuti ki*asz a f*zba.
2020. febr. 21. 00:00
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
De minek kell rèszletesen? Eleve nincs sok rèszlet, amiről nem tud.
2020. febr. 21. 00:13
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

En akkor is beköpném. Ha kidob ezert akkor meg sem érdemelt. Hol kapcsolat az ahol az igazsagert szakit a szeretett tars? (Ha igaz hogy keverted öket)

Ha elsöre nem is hiszi es kidob, kesöbb le fog esni neki ugy is hogy ki a tesoja.

En csak azert adok alapot mert en is jartam igy csak lakassal.az exem (parszor voltam csak nàluk)meg a baratom ugyanabban a panel lakasban lakott de mivel minden panel egyforma beepitett szekreny stb es masik szobaban voltunk igy nem vàgtam hogy ugyanott vagyok.

De aztan ahogy beszelgetett rolam az ex meg a baratom kiderült szamukra hogy mindketten ismernek söt igy az is leesett nekik hogy egyszer akkor az exemmel voltam ugyanott mint aztan a baratommal. Csak masik szobaban de mindegy. Kb az egesz haveri körben hire ment a szöke nös vicceknek akkoriban

2020. febr. 21. 00:13
 29/42 anonim ***** válasza:
67%

Szoval szakitottunk a baratommal aztan összejöttem egy masik sraccal random es nem tudtam hogy amugy ök lakotarsak. Es ök sem hogy kinek ki a nöje. Szoval a baratom nem tudta ki volt a lakotarsa exe azaz en, az exem meg azt nem hogy a lakotarsaval jöttem össze. En meg azt nem hogy lakotarsak es ugyanott vagyok ahol az exszel voltam.

De aztan egyszer az exem telojarol hivtam fel a baratom. Es amikor talalkoztak kerdezte a baratom a lakotarsatol hogyhogy a te telodrol hivott a csajom? Mire ö közölte hogy az a csaj az exem. Vele jarsz??

2020. febr. 21. 00:18
 30/42 anonim ***** válasza:
38%
és mi a probléma? Egy helyett két nővel feküdtél le? Nem értem a problémát.
2020. febr. 21. 01:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!