Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivaaaan? Ilyen tényleg van, vagy nem kíván/megcsal/lepattint? Tehát ez teljesen normális, vagy nagy a baj, és a kifogásokat keresi?
Az normálus, ha a páromnak nincs kedve szexelni mondván h filmet néz!
De ,, túl sokat ettem, és kipukkadok! "
,, Egy mosott szar vagyok/fáradt vagyok! " mentegetőzések is elhagyták már a száját...
Mi a kérdés? Mondott ilyet? Akkor van ilyen. Nem mindig és mindenki akar szexelni. Az meg random, hogy mikor baj ez és mi nem. Neked kell tudnod, a te kapcsolatod.
Én pl. alapvetően elég szexmániás vagyok, vizsgaidőszakban mégsem akarom annyira.
Hát túlevés után felállni is nehéz megtenni pár lépést nemhogy. Szóval igen, van ilyen :D a kipukkanok érzés mellett van egy leterhelt érzés, legalábbis én nagyon álmos is tudok lenni.
A fáradtság meg evidens, jár így az ember.
Kérdés, milyen gyakran van hasonló. De ha mindig van kifogás akkor meg kellene beszélni.
A férfiak sem gépek, hogy amikor ott vagy mellette meztelenül, minden más érzést dobjon a kukába és csak a dugás járjon a fejében. Szerintem amúgy teljesen érthetőek a felhozott példák. Filmnézés közben az ember a filmbe merül bele, azokra az eseményekre koncentrál, nincs ráhangolódva a szexre, meg egyébként is ha érdekli a film, szeretné végignézni. Utána már esetleg lehet szó bármi másról. A túlevés és a fáradtság is teljesen érthető indokok, az ember teste nem mindig alkalmas szexre, vagy annak jobban örülnél, ha a karácsonyi zabálás után a képedbe kapnád vissza a vacsorát, mert jobb belátása ellenére is inkább rád mászott? Akkor meg az lenne a baj.
Alkalmanként ilyen létezik, a férfiak is emberek (nahát!), akiknek vannak hangulatai, érzései, és bizony néha jár máson is az eszük a szexen kívül, függetlenül attól, hogy te miben vagy miben nem fekszel mellettük. A kérdés csak az, hogy ez milyen gyakori? Mert ha csak egyszer-egyszer, akkor az biztos nem jelent semmit, ha viszont rendszeres és régóta tart, na akkor kezdj el aggódni.
Neki aktívan kell működnie.
Te csak szétnyitod a lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!