Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátom kibeszél engem! Normális, hogy rosszul esik? Mit csináljak?
Ő azt mondja, ez már a múlt, felejtsük el...
A történet annyi, hogy szétmentünk, és 2 hétig nem voltunk együtt...aztán mégis úgy alakult, hogy összejöttünk.
Kiderült, hogy minden lánynak akivel beszélt, elmondta az összes problémánkat, ami hibám volt azt is mindent, hazudott rólam kisebb dolgokat (pl. Hogy én töröltem ki az ismerősei közül a csajt, pedig nem így volt) és a kolléganőjének is úgy állított be mintha betegesen féltékeny lennék és még gúnyolódtak is rajtam (pedig csapta neki a szelet rendesen, úgyhogy okom is lett volna rá, de sokkal rosszabbnak állított be)...szóval elég megalázóan beszélt rólam és tiszteletlenül... Ő elvárná, hogy csak úgy túllépjek ezen.
Nyugodtan tedd fel a képét a legalja pont hu-ra.
Ott a helye!
"Nem akarnék férfit társnak."
Bocs, azt akartam írni, hogy nem akarnék ILYEN férfit társnak.
Szakítottatok. Akkor miről beszélünk? A fél világot megdughatta volna, azért sem lenne jogod kiakadni.
Vicces amúgy, hogy amikor olyan kérdések jönnek, hogy a nő prosti volt és elmondja e a következő kapcsolatában, akkor sorban jönnek a megértő válaszok, hogy ne, az a múlt... Ez talán nem a múlt?
# 9
Szerintem Te is tudod pontosan, hogy nem kizárólag olyan válaszok jönnek az általad felhozott esetben ... sőt nem is azok vannak többségben.
Ha maradtunk a kérdező eseténél, én azért nem tudnám úgy felfogni, hogy "az már a múlt", mert az, amit tett a párja, az egyáltalán nem a múltról szól, hanem a jelleméről árulkodik.
A jelleme meg arról árulkodik, hogy mire lehet számítani tőle a jövőben.
Nem tartom szükségesnek, hogy jelzőkkel minősítsem ha valaki hazudik rólam és kibeszél másokkal a hátam mögött, gúnyolódik rajtam vagy másokon, és próbálok nem ítélkezni az ilyeneken, de azt tudom, hogy én biztosan nem ilyen férfit képzelek el társamnak.
Nem ilyen az értékrendem, nem teszek ilyet mással akkor sem, ha szakítottunk, és cserében úgy gondolom, hogy én is megérdemelek egy olyan társat, aki tisztel, és aki érdemes a bizalmamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!