Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül megtudtam, hogy a legjobb barátnőmet megcsalta a barátja, elmondjam?
Amit megtudtam: két évvel ezelőtt a srác csókolózott egy másik lánnyal, de le nem feküdt vele. Állítólag azóta "tiszta".
A lány a legjobb barátnőm már sok-sok éve. Nagyon szereti a barátját, már 3 éve járnak, és ahogy kívülről látszik, a srác is nagyon szereti. Fogalmam sincs, ellenkező esetben én mit tennék. Tönkretegyek egy kapcsolatot egy csók miatt? Vagy beszéljek a fiúval?
A legjobb barátnőd, elvileg. Innentől mi a kérdés?
Nem tudnék senkit egyáltalán semmilyen barátomnak nevezni, sőt, a szemébe se tudnék nézni olyannak, akiről tudom, hogy egy t@konnyal van együtt, és nem teszek semmit, csak nézem, ahogy hü lyére veszik.
Vétkesek közt cinkos, aki néma....
Mar reg tudna a csaj, ha rajtam mulik.
Tedd fel magadnak a kerdest,hogy neked hogyan esne, ha hazudna a baratnod is.
Szerintem ezt már hagyd nyugodni. 2 éve volt és ha azóta nem volt semmi, szerintem ezért nem kell megrengetni egy kapcsolatot, ami stabil. Lehet akkor még n volt az annyira. Max beszélj róla a sráccal.
29n
Ez nem a te dolgod, plusz szerinted elhinné?
A srác lazán letagadná meg amúgyis, ott voltál, láttad, vagy "xy" mondta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!