Mit csináljak, ha a 2 legjobb baratnőm utálja egymást (bár ez enyhe kifejezés) és én véletlenül elszóltam magam a 2. BFFmnek, hogy az 1. m kibe szerelmes… ugyan abba, akibe a második?
Tudom, hogy egy szar alak vagyok, és borzasztó bűntudatom van, de nem tudok hazudni, ha ennyire váratlanul ér valami... egy könyvről dumáltunk, amikor lecsapott ezzel a kérdéssel. Persze nem mentegetőzni akarok.
Rajtam kívül csak egy közös barátjuk van, és azon áll vagy bukik az egész, hogy a 2. elmondja-e neki, és ha igen, akkor ő elmondja-e az elsőnek.
Szerintetek mondjam el az elsőnek az igazat? Vagy falazzak egy nagyobb hazugsággal, ha kiderülne?
Válaszaitokat előre is köszönöm, minden kedves válaszolónak megy a kis zöld kéz!👍🏻
A másik tudja, hogy az is abba szerelmes akinek elmondtad?
Egyébként ne titkold, mert ilyen önuralommal/tudatossággal biztos, hogy le fogsz bukni, még ha nem is a harmadik buktat le. (Egyébként meg tanulj meg hazudni, vagy megfelelő kitérő választ adni, hogy a jövőben ne forduljon ilyen elő. pl.: "Megkért, hogy ne mondjam el neked.")
Kit érdekel, h kibe szerelmes. Szted érdekelni fogja?
'Figy véletlen elmondtam xnek, h ki tetszik neked.'
'Leszarom, mit tud az a senkiházi majom.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!