Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokat találjak ki, hogy ne kelljen a párommal lefeküdi? (Aki nem tud normális választ irni az ne is irjon)
kitalált kifogás = hazugság
neked jól esne, ha a párod hazudna neked?
Ha nő vagy akkor:
Nincs hozzá kedvem!
Nem szeretném
Nem állok lelkileg készen rá!
De elmondhatnád annak a szegény fiúnak őszintén mit érzel!
Ha fiú vagy:
Ne rinyálj szépen be az ágyba és kényeztetni, ne tagadd meg magadtól a jót, és ne hozz apádra szégyent!
"(Aki nem tud normális választ irni az ne is irjon)"
Neked meg alap lenne hogy odaírd azt a rohadt nemedet
Én nem szoktam kifogásokat keresni, hanem teljesen őszintén megmondom h mi a bajom.. Hiszem szinte mindig van valami ami akadályoz. A teljesség igénye nélkül néhány:
Télen fáztam takaró alatt is akkor nem szivesen meztelenkedtem. Fáj a fejem. Álmos, fáradt vagyok. Mentsturálok. Egészségügyi gondjaim adódtak odalenn.
A párom szót használod de közben nincs köztetek olyan viszony, hogy közöld vele a problémádat?!
Csak úgy sugárzik rólad az érettség.
Nem akarok dugni!-nem kell azt ragozni... gyerektől nem is vár többet az ember
Mondd neki, hogy fáj a bal heréd. Keress utána neten hogy mitől lehet (valami viszér betegséget fogsz találni rá!) és éld bele magad, hogy ÚRISTEN neked biztos az a bajod.
Még sajnálni is fog!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__43..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!