Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokat találjak ki, hogy ne kelljen a párommal lefeküdi? (Aki nem tud normális választ irni az ne is irjon)
Ha nincs különösebb oka, akkor ezt mondd:
"Aszexuális vagyok, nincs igényem szexre, ha nem tudod elfogadni, akkor természetesen jogod van kilépni a kapcsolatból, mert nem várhatom el, hogy alkalmazkodj az én "igényeimhez", a te egészséges szexualitásoddal."
Én hasonló helyzetben ezt mondanám. De azért olyan nincs, hogy nincs oka annak, hogy nem kívánod a szexet...
Ne már, emberek, az, hogy a párja idősebb, még nem jelenti, hogy a pénzéért van vele.
Bár ez fura, hogy nincs különösebb oka, és mégsem akarod. Ha ez így marad, akkor már tényleg nem sok esélye van a kapcsolatotoknak, szóval azért vigyázz. Meg ha minden este valami hazugságot adsz be neki, akkor az egy idő után már nagyon feltűnő lesz.
Akkor miért jött össze egy olyan pasival aki majdnem kétszer idősebb mint ő?Szerelemből?Persze azért nem akar lefeküdni vele.Gondolom valami gusztustalan dagadt bankáros a párja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!