Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak tovább menni velem a pasik, ha megtudják, hogy nem feküdtem le még senkivel? 25N
Figyelt kérdés
Addig kedvesek, elhalmoznak csókokkal, de senki nem fekszik le velem, amikor elmondom, hogy nem volt még szexuális kapcsolatom.2017. aug. 28. 17:29
1/30 anonim válasza:
Azt hiszik hogy kenyeskedni fogsz es nem tudod mit kell csinalni.
3/30 anonim válasza:
Hozzáállástól is függ. Ha látják/érzik, hogy egésznek hatalmas feneket kerítesz akkor elmegy a kedvük. Ha csak lazán kezeled és úgy vagy vele, hogy eddig nem jött össze, de egyszer mindennek el kell jönnie, nem nagy dolog akkor biztosan nem lépnének le.
4/30 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok. Pedig szerelmes voltam az összes pasiba, meg szerettem volna már a dolgot, de azt mondták,hogy félnek attól, hogy rossz emlék marad.
2017. aug. 28. 17:33
5/30 anonim válasza:
Esetleg hozzáfűznél még valamit? Mert ha vagy 100 kiló, úgy megértem. Vagy bűnronda.
6/30 anonim válasza:
Mert azonnal a gyomrodig akarnák nyomni, nincs idejük szarakodni. Bszni akarnak. Nem azt nézni, hogy neked fáj-e.
7/30 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos alkatú vagyok. 167 cm 65 kg. Nem csúnya az arcom sem. Addig udvarolnak, simogatnak, csókolnak, de amikor elmondom, hogy nekem ő az első, akkor mindennek vége. Nem is hív azután. Gondoltam, hogy legközelebb nem mondom el, de félek, hogy fájdalmat okozna, ha esetleg nem gyengéden szereti a szexet. Meg a vérzésből úgyis kiderülne, akkor olyan, mintha hazudnék.
2017. aug. 28. 17:39
8/30 anonim válasza:
Talán ők csak dugni akartak.
Ha lett volna szerelem, elfogadták volna a helyzetet.
10/30 anonim válasza:
Eleg kicsi ra az eselye hogy verezni fogsz az elso alkalommal, az se biztos hogy fajni fog. Az elso es a tobbi alkalommal is ugyan ugy figyelnie kell hogy ne okozzon fajdalmat, ebben nem kulonbozik az elso alkalom a tobbitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!