Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak tovább menni velem a pasik, ha megtudják, hogy nem feküdtem le még senkivel? 25N
Figyelt kérdés
Addig kedvesek, elhalmoznak csókokkal, de senki nem fekszik le velem, amikor elmondom, hogy nem volt még szexuális kapcsolatom.2017. aug. 28. 17:29
11/30 anonim válasza:
Mert férgek. Csak külsődre mennek. Normális emberekkel ismerkedj.
12/30 anonim válasza:
Azért, mert csak szexre kellettél volna. Aki tényleg szeret, komolyan gondolja, annak lesz türelme a szexbe bevezetni.
Mivel ők, csak egy profi dugógépet kerestek, kihátráltak.
13/30 anonim válasza:
Mert csak a pncid érdekelte őket. De nem hülyék, sejtik, hogy te így biztosan többet akarnál, és nem kell nekik a konfliktus. Úgyhogy inkább lógva hagynak.
14/30 anonim válasza:
Ők nem akartak komolyat, ne sajnáld, akinek igazán te kellesz, az nem így fog hozzáállni.
15/30 anonim válasza:
Férfiként mondom: Nem akartak semmi komolyat. Elnézést a leszidásért, de 25 évesen nyilvánvalónak kellett volna lennie.
Tanulság, hogy többet ne szeress bele valakibe ilyen könnyen, de tényleg...
16/30 anonim válasza:
Mert gyökerek. Én kinyitnám a konzervedet. :)
17/30 A kérdező kommentje:
15-ös! Tudom, hogy naiv vagyok,de nem buta. Addig olyan aranyosak, gyengédek voltak... Akkor miért pazaroltak rám ennyi időt?
2017. aug. 28. 18:29
18/30 anonim válasza:
Bizony, a szexre mentek, nem akartak komoly kapcsolatot.
Annyiban viszont szerencséd van, hogy ezt egyik sem használta ki, rosszabbul is járhattál volna.
19/30 anonim válasza:
Nekem nagyon is tetszene egy ilyen lány! Utálom amikor valaki az ágyába rànt a második randin. Imádom leudvarolni valakiről a bugyiját! Ìrta valaki ugyanolyan gyengédnek kell lenni...erre nem egy lány mondta azt hogy dugjam már meg rendesen. Sokan élvezik ha egy pasi határozott velük. Szűz lánnyal meg olyan (vt nekem legalábbis) mint tojásokon lépkedni hosszú előjáték rövid aktussal..m
20/30 anonim válasza:
Lehet hülyeség de leìrom: 10ből 8szűzlány kíváncsi, hogy milyen lehet másik kard a hűvelyében. Nem biztos hogy jobb lesz de nincs összehasonlìtási alapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!