Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak tovább menni velem a pasik, ha megtudják, hogy nem feküdtem le még senkivel? 25N
Figyelt kérdés
Addig kedvesek, elhalmoznak csókokkal, de senki nem fekszik le velem, amikor elmondom, hogy nem volt még szexuális kapcsolatom.2017. aug. 28. 17:29
21/30 anonim válasza:
Nagyon fura, nehezen hiszem el, hogy van olyan férfi aki ennek nem örülne... Nem igazán értem a reakciókat tőlük.
22/30 anonim válasza:
Ezek a pasasok vagy magukban nem biztosak, vagy nem akarnak már tanítgatni egy 20+ éves nőt, és csak keményen akarnak dugni, nem feccölnének bele egy pici energiát se abba, hogy az első alkalom ne legyen fájdalmas.
De nem minden férfi ilyen. Gondolom, 2-3 ilyen pasas volt max., akivel találkoztál. Én 23 évesen vesztettem el a szüzességemet, páromnak nem volt ezzel baja, elég gyengéd is volt. Szóval nem minden férfi így áll hozzá.
23/30 anonim válasza:
Csak szexet akartak. Ne sajnáld egy percig se, hogy nem történt meg, ha a dolog pozitív oldalát nézed, mèg jót is tettek veled. Megkíméltek a kihasználtság érzésétől. Vannak olyan pasik, akik mindenféle bűntudat nélkül elvették volna a szüzességed, aztán le is léptek volna. Válogasd meg jól, hogy kivel jutsz el arra a szintre, amikor ez már felmerül, és az arra érdemes férfinek valódi örömet okoz majd, hogy ő neked az első.
24/30 anonim válasza:
Szerintem az is lehet, hogy ők komolyan terveznek, de nem mernek belevágni egy szűz lánnyal, mert ezután jön valószínűleg az, hogy "Én még ki szeretném próbálni, hogy milyen mással csinálni.". Aztán ők hoppon maradnak.
25/30 anonim válasza:
24 es igazad van de engem ezért 0 ra pontoztak :)
26/30 A kérdező kommentje:
De ha tényleg komolyan tervezne, akkor miért nem mondja meg, hogy azért nem fekszik le velem? Nem gyűrűt akarok, csak ha már úgy alakul, hogy szerelmes vagyok belé, és ő is állítólag belém, akkor miért itt bukik el a dolog, hogy ő lenne az első számomra?
2017. aug. 31. 16:20
27/30 anonim válasza:
De tudatosìtod bennük, hogy te akarod?? Mert sokan az igazira vàrnak ami szép és jó!Csak lehet aktuállis pasid megriad ettől.
28/30 A kérdező kommentje:
Eddig úgy alakult, hogy ugye eljutottunk simogatás részig. De amikor kérdezem, hogy van-e gumi nála? Visszakérdez, hogy miért kérdezem, nem szedek gyógyszert. Mert ha nem feküdtem még le senkivel, akkor felesleges. És ilyenkor jön a hebegés-habogás, hogy szeret meg minden, de nem tudja ezt megtenni velem.
2017. aug. 31. 17:21
29/30 anonim válasza:
Ezt az információt azért jóval az első szex előtt kéne közölni. Vagy egyáltalán nem. Közben pont felesleges.
30/30 anonim válasza:
Szerintem ezek inkább azért hebegtek, mert nem tablettát szedsz, és gumit kellett volna húzniuk, csak ugye, ha ezt bevallják, akkor meglátod, milyen önzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!