Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a párom kutyája. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Közepes méretű pitbull keverék nőstény kutyáról lenne szó. Velünk alszik, és engem zavar az, hogy közénk fekszik. A szőre mindenhol ott van ( szerintem még intim területeken is ) Aludni nem tudok tőle, mert éjjel mászkál vagy neki áll enni,inni. Kisebb probléma az már, hogy nyalakodik, ennek se örülök, de azért kezet mosni se szeretnék mindig. Ami még nagyon bosszant, hogy a párom szebben beszél vele, mint velem. A kutya 5 éve van meg neki, mi 3 hónapja együtt. A kutya meg volt az előző kapcsolatában is, barátnőjétől és egy ismerősétől kapta. Ez nem zavarna, ha nem apának szólítaná magát a kutyának. Mintha egy elvált férfival jöttem volna össze. Ez hosszú távon, így ez nem működne. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem szimpatizálom a kutyáját, akit annyira imád? Vagy el se mondjam, és szakítsak vele?
Szerintem még most szakítsatok, mond el az indokot. Ő nem fog megváltozni, a kutyát sem fogja kitiltani az ágyból. Ebből legalább megtanultad, hogy ilyen 'kutyab**ival' nem érdemes összejönni. Mondom ezt szintén 'kutyab**iként'. Én is olyat kerestem,aki ugyanúgy imádja őket. Adj neki is meg magadnak is lehetőséget, hogy hasonló emberrel jöjjetek össze.
2020. febr. 4. 13:26
23/30 anonim válasza:
Mondd meg neki ugyanígy, mint nekünk.
2020. febr. 4. 13:36
24/30 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, akkor hagyd ott ezt a dolgot. Nem fog megváltozni.
Én az ellenkezője vagyok, kevésbé szeretem a kutyákat, lakásban pedig nincs helye, hálóban meg főleg. A kutyával való nyalakodást sem tolerálom.
Ha a párod szebben beszél vele, akkor az is intő jel...
2020. febr. 4. 16:06
25/30 anonim válasza:
keress magadnak egy szintén állatgyűlölő palit
2020. febr. 4. 21:10
26/30 anonim válasza:
Utolsó: sötét vagy. A kérdező nem gyűlöli az állatokat, az természetes, hogy nem akar velük együtt aludni. Óriási a különbség. Ha meg a kutya még féltékeny is a gazdira, akkor érthető, hogy nem felhőtlen közöttük a viszony.
2020. febr. 4. 22:01
27/30 anonim válasza:
Szakíts mindenképpen, vannak ilyen emberek, akiknek ilyen ferde lelkivilága van, hogy egy tetű kutya fontosabb, mint a barátnője...És nem tudom, honnan szedtétek, hogy a kérdező azt várja, hogy dobja ki a kutyát, hanem tiltsa ki a szobából, könyörgöm. Ha a páromat zavarja ez, alap. Valaki allergiás, valaki fél a kutyáktól, én se tolerálnám, ha az előbb még a s.ggét nyalta, aztán meg odafekszik mellém. Undorító. Kérdező, ettől a palitól most szabadulj meg, mert ez csak rosszabb lesz. Később majd a gyerek se mehet be a szent kutya miatt gondolom az ágyatokba.
2020. febr. 4. 23:41
28/30 anonim válasza:
Az igazsag az, hogy teljesen mindegy ki mit mond, ha o igy szereti a kutyajat akkor igy szereti. Hiba volt beengedni az agyba? Es? Az o dolga.. Nem emiatt lesz egy kutya neveletlen vagy agressziv.
Ha te nem szivleled az allatokat, a kutyajat, lepj le. Ez soha nem lesz a te vilagod. Ha mar most ilyen szintu problemaid vannak..
Soha nem jonnek ossze olyannal akit az allataim irritalnak. Ki akarna orokos buntudatban elni azert amit az allatok tesznek.
Nem kerheted hogy valasszon kozottetek, mert normalis ember az allatot valasztana, nem egy frissen idemokolt valakit. Marpedig teged epp hogy az nem zavarna ha a kutya egy texasi farmon levegot venne.
Keress mast. Ha szeretned, a kutyajat is szeretned es azt is latnad, milyen jo dolog hogy találtál egy olyam pasit aki kepes a felelossegvallalasra es a gondoskodasra egy eleten at.
Mentsd meg magadtol.. Kerlek..
2020. febr. 8. 08:57
29/30 anonim válasza:
25 te beteg vagy, kezeltesd magad komolyan. Aki itt gyűlölködik az te vagy. Nem hiszem hogy aki embereket így tud minősíteni, az szeret bárkit is. Nem, a kutyáidat sem szereted, csak élvezed hogy körbenyalnak és a hatalmadban vannak. Aki tényleg szereti a kutyákat, képes a szeretet érzésére, az az embereket is szereti!
2020. márc. 9. 08:59
30/30 anonim válasza:
28 dettó. Képes idáig eljutni amiatt mert valaki nem szeret egy ágyban aludni a kutyával. Na és, az ő dolga. te meg aludj a kutyáddal, de attól nem szereted jobban. Felelősségvállalás...Ja közben meg másik 20 élőlényen keresztülgyalogolsz. Kicsit mérlegelni kellene néha a nagy buzulásban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!