Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar a párom kutyája. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a párom kutyája. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Közepes méretű pitbull keverék nőstény kutyáról lenne szó. Velünk alszik, és engem zavar az, hogy közénk fekszik. A szőre mindenhol ott van ( szerintem még intim területeken is ) Aludni nem tudok tőle, mert éjjel mászkál vagy neki áll enni,inni. Kisebb probléma az már, hogy nyalakodik, ennek se örülök, de azért kezet mosni se szeretnék mindig. Ami még nagyon bosszant, hogy a párom szebben beszél vele, mint velem. A kutya 5 éve van meg neki, mi 3 hónapja együtt. A kutya meg volt az előző kapcsolatában is, barátnőjétől és egy ismerősétől kapta. Ez nem zavarna, ha nem apának szólítaná magát a kutyának. Mintha egy elvált férfival jöttem volna össze. Ez hosszú távon, így ez nem működne. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem szimpatizálom a kutyáját, akit annyira imád? Vagy el se mondjam, és szakítsak vele?

2020. febr. 4. 10:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%
Minden jót 👋
2020. febr. 4. 10:49
 12/30 A kérdező kommentje:
De most mondjam el az indokot, hogy miért vagy ne bántsam meg?
2020. febr. 4. 10:51
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Hát az indokot mindenképpen, úgy fér!
2020. febr. 4. 10:52
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Mondd el neki, persze, egyrészt így őszinte, másrészt ő is látja, hogy nem mindenkinek fér bele egy ágyban fetrengeni egy kutyával.

Nekem is volt ilyen barátnőm, az egy dolog, hogy kutya próbált volna éjjelente letúrni az ágyról, de sokkal jobban zavart, hogy a rendszeres fürdetések ellenére mindenhol kutyaszőr volt, az ágy meg tiszta kutyaszagú.

2020. febr. 4. 10:57
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Nezd három hónapja vagytok egyutt, az hogy kedvesen becezve beszel a kutyaval tok normalis. Ha fontos is vagy neki, egy három hónapos kapcsolatban n feltétlenül megy azonnal a 💯 turbekolas, meg ismerkedtek. Mint bnojenek abba lehetne beleszolasod h bejon-e a kutya az agyba ha te is ott vagy. De ez egy életmód, es szamitani kell ra h lehet h elutasitja a keresed. Neki a kutya olyan mint egy gyerek, raadasul ott volt neki mikor szomoru, ketsegbeesett, osszetort, maganyos volt. Ha akarsz adni egy eselyt a dolognak, es nem utalod a kutyakat, probalj meg ismerkedni a kutyaval, lehet megszereted. Raadasul egy kutyas embernek ez fontos.
2020. febr. 4. 11:02
 16/30 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj de gáz a pali. Neki az állata a mindene. Gondolom akkr a kutxaval mézes mazos veled meg épp mikor milyen. Na tudod ki. Meg az h együtt alszotok a kutyával na hát nálam ez kizart lenne. Próbálj meg vele azért beszélni h nálad ez nem állapot. És h ha már a kutyájával ennyire kedves veled is legyen az
2020. febr. 4. 11:02
 17/30 A kérdező kommentje:
Arra van esély, hogy valahogy megoldjuk, vagy ez így már halott ügy? Mert amúgy elég jól meg vagyunk.
2020. febr. 4. 11:05
 18/30 A kérdező kommentje:
Most szóltam viszont a héten, hogy zárja ki a kutyát a hálóból, mert hogy még véres is legyen a padló meg az ágy, na az meg már tényleg sok lett volna nekem. Amúgy meg nincs semmi bajom a kutyákkal, bár mondta a párom, hogy a kutyája szeret domináns szeret lenni...
2020. febr. 4. 11:09
 19/30 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, nekem volt kutyám, akit imádtam, de sosem engedtem be a hálóba. A kutya helye nem ott van. Naponta foglalkoztam vele, hordtam kutyasuliba, agilityzni, minden hétvégén az erdőben sétáltunk stb. De ő sem érzete jól magát odabent, a kert volt az ő birodalma. És szerintem ez így helyes. Tehát ilyen kutyással, mint én voltam, össze is jönnék. De olyannal, mint a te pasid, nem.

Ez a fiú ezeken a dolgokon nem fog változtatni, nekem nem férne bele a kutyaszőrös, kutyaszagú ágynemű, meg ez az egész helyzet. Én a helyedben lépnék, mert ez állandó problémaforrás lesz, ha nem szoksz hozzá. Minél több időt töltesz vele, annál nehezebb lesz kilépni ebből. Döntsd el, képes vagy-e erre. Nincs baj vele, csak ő máshogy akarja élni az életét, mint te.

2020. febr. 4. 11:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben csak akkor én voltam a ,,kutyás,,. A kutyus nálam mindig is családtag volt (mai napig) és nem tudom , hogy tudnék e még egy ilyen embert találni aki tényleg ennyire nagyon szereti a kutyákat. Megismerkedtem most már a férjemmel aki szintén nem díjazta , hogy a kutya akár az ágyba is feküdhet. Sőt utálta , de mivel úgy voltam vele , hogy egy férfi miatt ez nem fog változni elfogadta viszont húzta a száját. De ahogy komolyodott a kapcsolatunk , összeköltöztünk , kötöttünk egy kompromisszumot , hogy mindenki boldog legyen elmentünk és vettünk a kutyusnak egy tök jó fekhelyet . Ezzel csak azt akartam mondani, hogy amíg oda ,,járt,, hozzám addig úgy voltam vele, hogy vagy elfogadja vagy megy,de amikor már közös volt a lakás ott már viszont nekem is kellett alkalmazkodnom.
2020. febr. 4. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!