Párom kutyája nem engedelmeskedik nekem (német dog, kislány 2 éves). Párom ránéz és már tudja is a dolgát, én ha kettesben maradunk bármit teszek még a fejét sem mozdítja. Mit tehetnék h engedelmeskedjen?
2 hónapja. amikor megérkezem mindig nagy az öröm. ugrik, bújik, nyalogat, látszik h örül, és párom is mindig mondja, hogy ritkán "szerelmes" ennyire valakibe a kutya.
nem értem mi lehet :(
Persze hogy engedelmeskedik a párodnak, mivel ő eteti, ő sétáltatja, tanítja, egyengeti, foglalkozik vele, gondolom már kölyökkora óta. Nyilván felnéz rá és tiszteli a kutya, így szót fogad neki. 2 hónap nem sok idő, nem minden kutya lesi akár vad idegenek akaratát az első perctől. Majd ha több időt együtt töltötök, és a párod is megmutatja hogyan bánj a kutyával, akkor neked is szót fog fogadni.
Kb ugyan az a szitu, mint egy kisgyereknél, nyilván a szülő szavát lesi (most nem arra gondolok, hogy azért mert megszülte, hanem mert felnevelte, ruházza, közös időt töltenek együtt, stb), ha meg bejön a képbe egy "mostohaszülő", akkor ahhoz is kell idő az összeszokáshoz. Szóval türelem :)
2 hónap nem nagy idő még.
Menj velük sétálni,játssz a kutyával, tanítgasd juti falattal, idővel megfog szokni téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!