Miért van ez? Vagy csak én vagyok lemaradva?
Nem Te vagy lemaradva. Ők élnek álomvilágban.
A kutya az egy büdös kanos kan, ami még az élettelen plüssel szemben is.......
Nem pedig "kisfiú". KAN!
(meg szuka)
Ennyi.
Ne értsetek félre! Imádom a kutyusomat, igazi családtag, de az állatoknál szeretem a hivatalos kifejezéseket használni....
Csak az a baj, hogy nem mindenki ismeri a "szuka,kan" fogalmakat, és a kislányát kisfiúzást nem becézésnek szánja, hanem úgy is gondolja.
Utolsó, hogy érted, hogy kanos?
Úgy értem, hogy az állatoknak jellemzően ezért áll a világ.
Akkor is menne a .....
... az után, hogyha a galaxis összeomlása lenne a tét.
Aztán lőn a sok szenvedő, könyörgő szemű utcai árva. De amint lehetőségük s "érettségük" van rá, tojnak a múlt hű K rá, s ők se tesznek különben.
Nem értem mi ebben a zavaró. Úgy hívod a kutyád és úgy hívja más a saját kutyáját, ahogy akarja. A lényeg érthető, nem?
A kutya manapság már inkább családtag, olyan, akár egy gyerek (értem ez alatt, hogy gondoskodni kell róla, felelősséggel tartozik érte az ember, a kutya úgy tekint a gazdájára, mint egy gyermek a szeretett családjára, úgy ragaszkodik, stb).
Amúgy van abban is valami, hogy a kan/szuka nem "áll" annyira az ember szájára, mint a fiú/lány. De ezzel az erővel azon is ugrálhatnánk, hogy a kerékpárt miért hívják bicajnak, cangának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!