Nem vagyok lemaradva?
A lovaglásnak az az egyik titka, hogy magabiztosnak kell lenned! Ha az vagy akkor könnyen tudod irányítani a lovat és mások is jobbnak látnak majd.
Egyébként nem lehet, hogy mások régebben kezdték, mint te? És azért ugratnak komolyabban?
Nem a kortól függ, hogy le vagy-e maradva vagy sem.
Te mióta lovagolsz? És ők mióta lovagolnak?
Amúgy meg nincs olyan, hogy le vagy maradva. Te meg a ló megvagytok, és csináljátok a saját tempótokban, akkor oké.
Ne azért lovagolj hogy ügyesebb legyél mint mások. Attól függ amúgy hogy mióta, és milyen rendszerességgel lovagolsz és ők ugyan így. "csak" vágtázok meg cavalettiket ugratok... Itt vagyok én példának, egész életemben lovak közt voltam/vagyok, apám lovasoktató volt, és 13 évesen elmondhatom magamról hogy "csak" évente felraknak 1 órára a futószáron ha szerencsés évem van.
Nagyon becsüld meg hogy lehetőséget kaptál arra, hogy lovagolhass, és inkább élvezd minthogy ilyenekkel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!